Zhre Acil yardım edin kızlae 🙄çok köt durumdayım göğüslerim çok ağrıyo süt gelmiyo bebeğimde sarılık riski var
zeyzey95 Zhre sıcak su masaj lahana yaprağı. Lahana yaprağının kullanılışını Google a mastit için lahana yaz bak canım
Ggamze Zhre Zhre lahana yaprağı ile sıcak kompres yap benimde çok kötü şişip kistleşmişti bebek tam enemiyordu süt sağma makinesiyle sütüm geldi
Evita Zhre kendim yaşamadım ama çok kişiden quark yoğurdu krem gibi göğse sürmenin çözdüğünü duydum. Hatta Almanyada hemşireler bile önermiş annelere.
Mehlikapartal Zhre Sıcak duş, ısı pedi veya belirttikleri gibi lahana vs gibi sıcak olan bir şeylerle süt kanallarının açılmasını sağlayabilirsin. Ellerinle hafif masaj yaparak emzirirsen tıkalı kanallar da açılır.
AysaRuzgar Zhre çok geçmiş olsun. En kısa zamanda doktora gidin. Ben gittiğimde geç kalmıştım. Gittiğim günün akşamına ameliyata aldılar. Bende lahana yaprağı, sıcak duş, aklınıza gelebilecek her şeyi denedim ama denerken fazla zaman kaybetmişim.
Sevdiss_17 Zhre mastit oldgumda sicak dusa girip yavas yavas yumusatmistim cok cok agriyor insan sikamiyo ama elinle bikac sfer sag disini sık sinrada sacini goguslerinin ustunden tara ananem soylemisti ozaman anneme ben dalga gecmistim yemin ederim yaotiktan sinra bidaha olamdi kizimi sutten keserkende tikandi aynis ekilde acildi