Nilos90 canım hıc yeme degil ufak ye bence ben oldum bir hafta önce aç açına gördüm berbat birşey az atıştır öyle gir saatler önce ye ama bir de spınal olduktan sonra amelıyatta sakın basını oynatma sonradan o kadar baş ahrısı oluyor ki yeni yeni geçmeye başladı sütüm gelmez deme benım ılk gün geldı Burak sonra arttı zorlanırsın ama emzır devamlı mama verdirme benımkıne meme ucum yok dıye verdiler malesef sımdı göğüs ucuyla emıyor paşam bir de saatler sonra yürü diyorlar esın gırsın koluna yürü devamlı ılk bir kaç yürümede sakın yere bakma dık dur yürü baş sönmesi nefes darlığı oluyor stres yapma ben çok ahladım stres yaptım gırerken ıcerde tansiyonum düştü aşırı terledım uyuşmadım falan bunlara uyarsan rahat atlatırsın zaten sonrası sorun He bir de bol pıjama al altına çünkü sonda takıyorlar cıktıktan sonra wc ye gidene kadar altıma kaçırdım hep gazını cıkarmadan bırakmıyorlar sade soda öç çok ıyı gaz cıkarırsın hızlı ıc ama dık kafaya meyvelı degıl sade unutma ben zorlu gecırdım hala da evde öyle gecırıyorum ama sen yaşama sonrası zor oluyor