kubra1997 Baharuras1321 ben suan 36 haftaligim 34 haftaligimdan beli iciyorum bi oturucta 2 fincan ne yapayim cok kötü oldum resmen canim kahve telvesi aseriyor😐 bi sorun olurmu bilmiyorum?
Aybukeb Bende hep içtim ve içiyorum bu benim için bir zevk ve mutsuz oluyorum içmeyince mutsuz olmamda bebeğe zararlı bir fincan Türk kahvesi bir kupa nescafe içiyorum her gün çalışanlarda özellikle bu daha bir alışkanlık bende çalışıyorum
Evita Baharuras1321 ben sormuştum doktora, günde 1 kahve ya da 2,3 çay ya da 1 filtre kahve içebilirsin demişti.
Ulkumina Baharuras1321 genelde sütle az kahve koyup yapıyorum ki normalde sade kahve içerdim günde en az 3 kere ama artık bir kere sütlü
MinnakLiva Baharuras1321 Türk kahvesi çok sevmesem de faydalı olduğu için günde bir tane içmeye dikkat ediyorum
Bebiskomm Baharuras1321 ne sorun olcak yedi ay da bosuna icmemissin kafeinsiz kahvelerden icebilirdin.ben iciyorum kahve hic de bi sorunla karsılasmadım
Sibelgokhan Baharuras1321 günde bir fincan türk kahvesinin zararı olmaz diye biliyorum.her gün fincan içerim.bende
MinikTavsanim Baharuras1321 canım valla ben içiyorum türk kahveside nescafede Allah a şükür birşey olmadı doktorum günde 1 tane içilebilir demişti
senemyavas İlk 3 - 3.5 ay hiç içmedim. Daha sonra hafta 1 içtim 2 ay boyunca. Daha sonrasında da günde 1 fincan içtim. Son 52 günüm kaldı günde veya 2 günde 1 içiyorum. Şimdilik tahlillerde de ultrasonda da Bi sorun çıkmadı
Yaprak2019 Baharuras1321 icebilirsiniz sadece gun icinde kahve disinda kafeinli seyler tuketmemeye dikkat edin bence, onun disinda sikinti yok
Bahriye06 Baharuras1321 bende çok seviyorum osmanlı Türk kahvesini 😋 ama son zamanlarda a101 den dibek kahvesi almıştım o da çok güzel ama içsem mı bilemedim 12+2olduk
Minnaksever Baharuras1321 önceden haftada 2ydi şimdi günde 1 tane içiyorum hiç bişey olmaz.olmasi için günde 5 tane üstü içmen gerek ☺️