Zumranilda Hayırlı akşamlar 31+ 5 ikizlere hamileyim.bir kaç gündür özellikle akşamları karnımdan çıt çıt diye sesler geliyor.başına böyle birşey gelen oldumu ???
58_edaygmr_58 Zumranilda canım bende 36+2haftalığım bazen bendende geliyor burda da okumuştum gelen var mış sebebini de söylemişlerdi ama unuttum 😊😊
Nse Zumranilda aynı sesi yaklasik on beş gündür bende de oluyor bı tuhaf oluyor insan garip oluyor yaklaşık bir iki dk sürüyor sonra geçiyor bende sormuştum hıçkırık demişlerdi ☺️
Nse hilal_yener benim ki çıt çıt diye değilde sanki böyle küçük küçük vuruyor gibi tık tık gibi oluyor şöyle anlatıyım kalbi karnıma dayanmış da onun attığını hissediyor gibi kalp atışı gibi tık tık tık bir iki dk sürüyor 🤷☺️😂
hilal_yener Nse tık tık olan hıçkırık ama bildiğin çıt çıt sesi gelen ses bebeğin kemiğinden geliyor çekirdek çıtlarkenki o kırılma sesi gibi düşün böyle vuruş dediğin gibi olan hıçkırık oluyor
Nse hilal_yener anladım canım benim.ki vuruş şeklinde oluyor hafif hafif karnimda hissediyorum benim.ki durmadan hickiriyor