filizzzz hanımlar midem yediğimi sindirmiyo devamlı afedersiniz gengirme oluyo ayrıca bogazmda bisey varmıs gbi hissediyorum yutkunurken buda midemle alakalı mıdır baglantılı mıdır yani yasayan var mı
Nurunilkmucizesi filizzzz ya midemden değil ama o boğazda takınti hissi yutkunurken bendede var sola yatıyorum diyorum hep ondanmı anlamadim gitti. Devamli değil ama ara ara hissediyorum yutkunurken. Allahın izniyle bende 33 haftadayım siizn nasil?
filizzzz Nurunilkmucizesi bende bütün gün var hissediyorum midemde sanki bsey oturmus gbi bogazmdada bsey takılı kalmıs gbi devam midem sindiremiyo zaten yatıncada bıgazamda baey varmısda baskı yapıyo gibi anlamadım gitti bogazıma dokanıyırum solda bsey sagda şiş gbi hastaneye gtsem mi naspsam
Nurunilkmucizesi filizzzz nefes alip vermeniz zorlaştimi? Yemekten sonra nefes nefeseyim ben ve nabzımda etkileniyor acaba bundanmı diye düşünüyorum ben
YlmzSYlmz Bnde 34 haftalık hamileyim genelde sola yatınca nefesim daralıyor nabzım 100un ustunde atyr Bı yokus fılan cıktıgım zmn zaten soluksuz kalıyorum normal bence bu haftada