Deletedmom316 tatlım oluruna bırakmak gerek bazende ben de 2.5 yıl istedim.olmadı sonra cevrende herkes kafanda bitiremedigin sürece olamz dediler dedikleri dogru bende kafamda bitiremiyorudum. her ay yap,masamda 2 .3 ayda bir yapardım bazen de fazla zamanda yapardım evde test biriktirdim resmen ama inanki bende senin gibi çok üzülenlerdendim aslında benim iki çocugum var yasları oldukca büyük ama onlar kardeşimiz olsun dedikleri için düşündüm olamdıkca her ay üzülüyordum sonra dedim ki olmuyosa bir sebebi var dır dedim ve 2 ay sonra belim tutulmasıyla dedim bende birsey var oglum’dada bunun gibi belim tutıldu bu gebeligimdeki gibi bir bel tutulması bende dedim ben kesin hamileyim ama ne test yapmak istedim nede belimin tutulması için doktora gittim adetemin üstüne 1 gün gecti ben test yaptım aslında 5 gün önceden anladım ama yapmak istemdim az öncede yukarda yazdıgım gibi 1 gün geçti ve tes yaptım belirgind aslında çizgi ama ben kesin olsundiye ertesi gün bir test daha aldım yine yaptım oda aynısı çıktı eşime de dedim ben hamileyim ama oda inanmadı iki tetste ve kan verdik sende umudunu kesme ama kafanıda çok takam canım allah senin ve senin gibi kardeşlerimizin kucaklarını karınlarını boş bırakmasın insallah biran önce sende hamilelik haberini alır sın su güzel mübarek ayların hürmetine umudunu hiç bırakma güzelim insallah en kısa zamanda bir sevin yasarsın 👶👶🤲🤲🤲