Benim ilk doğumum olacak kısmetse. Ancak cevremde,internet ortamında olsun o kadar sey duydum ettim okudum ki . Daha hamile kalmadan kimse gelmeyecek demeye başladım. Şansıma virüs çıktı 🤣🤣 tobe estağfirullah. Zaten kayinvalidemle görüşmüyorum. Arkadaşlarımla görüşmüyorum. Kendi ailemden de babam ve kardeşimle görüşüyorum o kadar ben biraz bazi seyleri onceden düşünen biriyim ve hayatla surekli kavgası olan bir yapım var ınsanları da hic ama hic sevmiyorum geliyorlar bana ay suna bu olmus bu olmus diyorlar zerre üzülmüyorum ama haberlerde falan bir köpek göreyim bi kedi göreyim başlıyorum ağlamaya. Ben lohusaligimda insallah kendime gelirsem 10 15 gun geçince virüs illeti olmazsa da bebek arabasına bebisi koyup gezcem
Annesi gelecekmiş. Yüzsüz iste naparsin . Annesine 1 bardak kahve onu da zaten kocam yapar içer gider
Doguma hastaneye hic kimse gelmicek zaten gelemez de. Ve doğumu haber vermicem ben babama falan.
Dogum olduktan 3 gun sonra falan doğurdum dicem.
Eşimle babamda görüşmüyor bu arada . Ama onun annesi gelirse bende baba mi tabiki gel dicem ama annem yalvarsa cocugu göstermem
Ve tabi o zamana kuaförler açılırsa hemen roflemi yaptırcam. Dio boyamı yaptırcam. Ve sonra brezilya fonu zamanım da geldi
Evime haftalık temizlikçi geliyor temizlik ve ütü derdim yok. Buzluğa biseler koycam iste bide hazır yemek zaten severiz kimse de 1 hafta dışardan yemek yese ölmez .🤣🤣
Bir gün bisey yersin öteki gün baska sey bitti gitti zaten doğum temmuz a denk gelecek pek bisey yenmiyor sıcaklarda
Ben sezeryan doğum yapcam esim olcak yanimda evde de. En fazla ne olabilir ki tuvalete falan gitmem eğilip kalkmam o yardımcı olacak. Bu arada kendisi zaten evden çalışıyor yani home ofis.
🤣🤣🤣
Ben lohusaligimda bunlari yapcam işte