Mucizee80 Fayenur başkentte tüp bebek raporu geçerli mi erkek faktörü olduğu için Erzurumda rapor çıkartacaz geçerli değilse rapor için uğraşmak istemiyorum fiyat konusunda bilginiz var mı
Fayenur Mucizee80 yanlış bilgi vermek istemiyorum o konuda fikrim yok malesef en son muane üçreti 150 tl di tüp bebegi toplam 15 bine mal oldu ama şuan kaç oldu bilmiyorum
Tubasim Mucizee80 görmedim kusura bakmayın, tüp bebek araştırması hiç yapmadım ama Turan Çetin tüp bebek merkezini önerdiklerini duymuştum.
Tekinnn Nasippp inşallah her gün dua ediyorum isteyen bekleyen herkese nasip olsun diye ben beklediö kimse beklemesin. Allah herkese nasip etsin 🤲🏻
Tubasim Mucizee80 Allah bazı şeyleri vesile kılıyor bizim için, benim tam 3 sene olmadı tam ümidi kesmişken aşılamayla oldu.belki de sizin vesileniz de tüp bebek olacaktır. Dualarım sizinle inşallah 💕
Nasippp Tekinnn rabbim kabul etsin canım sağlıcakla kucağına al inşallah. Tez vakitte darısı başıma 🤲🏻🌱
Nasippp yaseminligunler 4. Yılımızdayız 3 kayıp yaşadım 1 yıldır çabalıyoruz olmuyor dışarıdan herkese kolay geliyor ama her ay adet olunca o acının çaresizliğin tarifi yok.
Mucizee80 Tubasim bizim Eylül de 3 yılımız olacak ümidimi kesmedim ama çok yoruldugumu hissediyorum artık üzülmüyorum da mutlu da degilim Rabbim isterse olacak inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah razı olsun sizde sağlıkla kavuşun inşallah 😍
Fayenur Mucizee80 (0322)344 44 44 numara bu aklınıza takilan her şeyi sora bilirsiniz erhan şimşek hala ordaysa bu doktora gide bilirsiniz yoksa esra hanımada gide bilirsiniz