asyaa15 Haftayı da dolduracgız sanırsam ama halen gelmiyor. Sizce gelsin diye bseyler yapmak gerekiyormu. Merdiven çıkıp inmek gbi. Sıcak dus almak. 🤔🤨
gamzekubra asyaa15 cinsel ilişki doğumun başlamasına yardımcı oluyormuş doktorum söyledi. Günde bir bardağı aşmamak şartı ile bir fincan adaçayı veya ahududu çayı içebilirsin. Tansiyon problemin varsa doktoruna danış canım
asyaa15 D27777 yiyorum ama ilişki denemedik hic riskli bi gebelikdi ondan dolayı m artık riskim yok bsey olacgını sanmıyorum en fazla bebiş gelir 😂
Maviss asyaa15 var diycem ama bacim doktorun onerdigi seyler comel kalk emekle bolca evde bu sicak suya otur
Seda006 Benimde son 1 gün ama ara ara düzensiz adet sancısı ve kasıklardakı baskı harıc hıc bir sey yok pazartesi doktorum dogumu tetıklemeye calısıcaz dedi bakalım beklemedeyiz 🙄
gamzekubra Seda006 bende aynı durumdayız adet sancısı gibi düzensiz sancılae var ama nstde bişey çıkmıyor. Doğumu nasıl tetikleyeceksiniz bilgi verir misiniz ?
Ayselali Arslan04 Bendede aynı vallah 39+5 ara ara bebeğin hızlı hareket edince seviniyorum sancım oluyor sanıyorum ama piskolojik bence artık sabırsızlıktan
Seda006 gamzekubra aynı Bende de oyle nst de cıkmıyo sancı 40.haftamı doldurduğum ıcın alttan muayene ederek dogumu tetıklemeye calısacagız dedi sonra 2 gunde bir kontrole gıdecekmısım 1 hafta ıcınde bısey olmazsa suni sancıyla 10 mayısta dogum baslatışacakmıs canım
gamzekubra Seda006 anladım canım ben alttan muayene oldum kaç kere yine doğum için bişey olmadı umarım sende işe yararda rahat bi doğumla bebeğini kucağına alırsın 🙏🙂 şuan 39+4 üm doktoruö 41/42 ye kadar bekleyebiliriz dedi. 41. Haftada mı olmazsa suni verecekler sana ?
Seda006 gamzekubra amin canım hepımız saglıcakla kucağımıza alırız ınsallah bebişlerimizi🥰 evet 41.haftamda suni verilecek gelmezse
Dmrav Bizim de durum aynı. Bu sabah doğumu başlatacaz bi şekilde. 40 bitti bizim de ama hiç belirti yok.