Gulsevin Bana sanki hergün 1 kilo artıyor gibi geliyor ciddi ciddi korkmaya başladım. Toplam7-8 kilo aldım normal mi ??
Busraanur Gulsevin vala canım bende aynı dertten muzdaripim 23 haftalığım 8 kilo aldım sanki her hafta 1 kilo alıyorum hamur işi abur cubur tatlıda çok yemiyorum ama neden alıyorum anlamış değilim🙄 inşAllah çok almayız ya🤦♀️
SeHer1909 Aysenes bacım kaybol gözüm görmesin 😀😀 bir ne yahu ben 10 aldım 26 yım su an 20den beri aynıyım 20 de de 10 kiloydu Sağlıkla gelsin inşallah
140316 Ben daha 19 haftalığım 4 kilo aldım 😪😪 Nolucak böyle bilmiyorum resmen her gün bi kilo alıyorum
Serpil_27 140316 bende 19 hafta 4 kilo ekmegi yememeye çalışıyorm artık hemşireye sordum ilk hamileligin takma ekmegi yeme yeter dedi saglıklı kucağımıza alalımda bence önemli olan bu kilo verilir
Siibeell Ben tartıya çıkmamayı tercih ediyorum genelde çok mutlu ediyo beni asla çıkmıcam o zımbırtının üstüne 😂😂😂 aldım başımı gidiyorum bence 😂
halime21 Gulsevin 23+3 te 1,5 kilo almıştım cnm şimfi 27+4 ama hastaneye gidemediğim için bilemiyorum
Gulsevin Genel yorumlardan anladığım kadarıyla ben biraz fazla kilo almışım. Boğazımızı tutuyoruz artık 😊
Mertcik94 Sizi üzmek istemem ama 30 dan sonra haftada 1 kesin alıyorum ama mecbur yemeyince de beslenemez🙈
Gulsevin Mertcik94 işte bende ilerisini düşünüyorum. Şimdiden bu kadar kilo aldım. İlerde napcam 🙈 şimdiden önlem almak en mantıklısı.
Melodixxx Gulsevin 20 haftalık veripte aldıklarım dışında daha hiç kilo almadım .siz çok almışsınız bulantınız kusmanız hiç olmadı mı ki🤔
Psikolog-anne Miniminikuss doktor ebe falan bisey demiyor mu ben 25 haftada 5 kilo almıştım topa tuttu kadın beni resmen, bende baya tartıştım şaşırdım size dpgrysu 🤣
ilkay01 Miniminikuss canım bende öyleyim aynen ayrıca anlamıyorum 1-2kilo alıp burda cok üzülüyorum diyenleri herkesin bünyesi bir değil bende 24hafta bitti 12kilo almışım napim
Psikolog-anne Gulsevin çok fazla canım ben 30 haftadayım 7 kilo daha yeni aldım ki bu bile fazla inanki
Emine_Leyla Psikolog-anne benimde yarin 33 olcak canm 9 kilo aldim duba gibi hissediyorum kendimi göbek aldı basini gidiyo nefes alamiyorum darlaniyorum geceleri artk
Halimehacin 16 haftalığım 3.5 kg aldım şimdiden ilk haftalar kusmaktan zayiflayanlar yerine ben hep yiyenlerden oldum 😅🤦♀️ şu an dikkat ediyorum yoksa doğuma kadar kim bilir kaç kg alırız son haftalar bide daha falan alınıyormus doğru mu 🙄