Meraki Selaml kızlar anadolu yakasında memnun kaldığınız perinatoloji uzmanı tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Deleted5544 ben radyoloji uzmanına gittim ama tanıdığım ve burada gördüğüm kadarıyla ve fiyat anlamında da en cok tavsiye edilen ZEKİ ŞAHİNOĞLU. yeri bağdat caddesindeymis fetus klinik
Sinemes Fuliaa90 Evet ona gittim, kendisi baya ilgiliydi, bebeğin incelediği heryeri tek tek anlattı sağolsun. Aklımızda bir soru işareti kalmadı eşimle birlikte. Çok doktor araştırdık ama iyi ki ona gitmişiz. Fiyat olarakta 550 Tl ödedik.
Zeynepekr Sinemes Bende perşembe günü gideceğim Emine hanıma. Bunu okumak rahatlattı . Cinsiyet tahmininde bulunuyor mu peki ?
SevalAsya Meraki genelde detaylı ultrason bakıyor. Normal muayenede bakıyor. Jineart diye de kliniğinin instgram da sayfası var.
Sinemes Zeynepekr Tabi söylüyor canım, bebek göstermese bile uygun pozisyona gelene kadar bekliyor ☺️
Meraki SevalAsya SevalAsya evet görüşmüştüm burasıyla şimdi hatırladım ama tabi doğum için fiyat yüksek gelmişti çünkü hem kendine hem hastaneye ayrı ücret alınıyordu perinatoloji fiyatı içinde yarın arayacağım teşekkür ederim