Gulanelis Sonsuz123 bende vajimismus var hafif derecede ama ben yapmayacağım Allah izin verirse sezaryen istiyorum
UZUME Benim tedavim yarim kaldi hamile oldugumu ogrendim . Doktorum 37.haftada karar veririz dedi yapabilir misin yapamaz misin diye
UZUME Sonsuz123 normal dogumdan korkuyorum tabi ki ama istege bagli sezeryan da cok pahalı acaba vajinismus diye zorunlu sezeryan mi yapar istege bagli mi bu da onemli benim icin her dogumun zorlugu var bilmiyorum belki diyorum kanala yerlesir kolay bir dogum olur
busrabusraaa Ben yapamadım cnm son dakika sezeryan oldum alttan muayeneye bile izin vermiyor dum düşün artık çok zordu benm için
UZUME busrabusraaa bende mesela alttan muayene de sıkıntı çekiyorum iliskide oyle asiri bir sıkıntım yok var ama aşırı yok
Buluttt123 Kızlar ben eşimden bile cekiniyorum ilişkiye girince hic rahat degilim bana kalsa karanlıkta birlikte olucaz. Şuan hamileyim doğumum normal görünüyor ama düşünüyorum nasil açıcam bacaklarımı herkes bana nasil bakicam. Bu vajinusmus mu oluyor
UZUME Buluttt123 kuzum senin ki ileri derece vajinismus, tedavi gorurken doktorum soruyordu karanlik odada aydinlik odada farkediyor mu senin icin diye mesela benim oyle bir sıkıntım yoktu ama normalde sıkıntı olur senin gibi geldi bana tabii buna doktor karar verir
UZUME Buluttt123 tabi ki soylemen gerekir cunku tıpta buda bir hastalıktır hemde tedavi edilebilen bir hastalık