Aybukeb Ysmnnnnn bende 26+4 te gittim 1018 gr dı bebek şeker yükleme testi yaptırdım çıkmadı şeker benim
minnakfasulyecim Ysmnnnnn Nasıll benim 25 haftalıkken 1 kilo olmuştu kızım hemen şeker yüklemesi yaptırdı. Çok şükür çıkmadı ailede genetik bizim çünkü. Yaptırmanızı tavsiye ederim 🤗
Ysmnnnnn minnakfasulyecim bu donemde hastaneye cok gitme onun yerine açlık kan şekerini ölçtür dedi doktor Pazartesi onu olcturcem ama kararsızım bende aslında çokta fazla değil kilosu sanki çünkü bende çok kazayım sayılmam baba tarafına öyle 😁
Esinymn Ysmnnnnn 26+3 de gittiğimde 1150 grmdı doktor bir hafta önden gidiyor dedi şeker testi yaptırdım şekerim çıktı malesef 😫 şuan 28+2 yim
Esinymn Ysmnnnnn ilaç olsa yine bir nebze iyiydi.bir hafta diyet sonra şeker ölçümü yapıcam😫 eğer istenilen değerde olmaz ise insilün dedi doktor valla şaştım kaldım inanin ki
HnY Ultroson ölçümleri hep yanılıyor o yüzden güvenme genelde fazla çıkıyor bebek doğduğunda kesinlikle daha az kiloda doğuyor hic söylenen kiloda doğan bebek görmedim takma kafana kilo meselesini kilo önemli degil saglik önemli canim.
Ysmnnnnn Esinymn o kadar yüksek mi çıktı ya 😒 inşaAllah düşerse insüline gerek kalmaz. Belirti var öıydı hiç şeker çıktığına dair sizde. Bende yarın açlık kan şekerimi ölçtürcem inşaAllah bisey çıkmaz