Buse-yurt Merhaba güzel anneler🤰🏼 daha önce anket oluşturdum fakat istediğim bilgiyi alamadım😏 adet tarihime göre 5+3 fakat ultrason da kese gözükmüyor ve beta değerim 28 nisanda 332,86 29 nisanda 445,8 bu tarz bir durum yaşayan var mı?
ayseguloks Buse-yurt canım benim 5+1 betam 2860 kesem karnımdan gözükmedi , Pazartesi tekrar gidiceğim
misra88 Buse-yurt benim bu deperlere yakındı vajinal bile gözükmez bu deperle. Artışınız da bir gün de yarısı kadar artmış normal görünüyor
BegumIscanTunc Buse-yurt canım 5+1 de 4099 değerle keseyi gördüm 8+2 ilete kalp atışı ve bebek için gidicem kontrole içini ferah tut inşallah görürsün
Buse-yurt ayseguloks ya doktorlar bazen umutsuz konuşuyor o korkutuyor beni haftaya göre kesenin gözükmesi gerekiyor normalde 😏
Buse-yurt sdnrkya 28 nisanda gittiğim doktor dış gebelik olabilir dedi bir sonra ki gittiğim doktor normal olduğunu söyledi perşembe tekrar kan vericem umarım güzel sonuçlanır
Zezeze Buse-yurt canım diğerlerinin artmasını bekle sana tavsiyem 6 -7haftadan önce gitme bu süreçte beta bastırabilirsin iki güne bir. Benim 4000 beta ve 5+3 görmedi 6+3 te gördü keseyi pazarteside kalp atılı için gideceğim
Mehtapca06 O değerlerle kese gözükmez kese 1500/2000 aralığında alttan 5000 ve üzeri karından görüntülenebilir
Milena20 Mehtapca06 merhaba bişey danışmak istiyorum son adet tarihime göre 5+3 görünüyorum henüz doktora gitmedim iki kez kan verdim beta için birini adetime 6 gün varken verdim 189 du değer birinide ilkinden tam bir hafta sonra verdim 5309 du sizce çok mu yüksek sıkıntılı bi durum olabilir mi
Mehtapca06 Milena20 merhaba hayır gayet normal 50000 olabiliyor ikiz gebelikte bile yani bu kişiden kişiye değişen birşey şuan değerleri hatırlamıyorum ama benimde iki kat yerine ⅚ kat artıyordu işte internette ya çoğul yada olumsuz gebelikler için yazıyordu çok şükür tek ve sağlıklı bir gebeliğim var o yüzden içini ferah tut gayet iyisin🤲🏻🥰
Milena20 Mehtapca06 çok teşekkür ederim içim rahatladı allah hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏😘