Merhaba kızlar sıra ne zaman bana gelecek derken bu güne nasipmiş 😊 akşam eltimle bulaşık makinesine bulaşıkları dizerken Bi akıntı hissettim ve odaya gidip baktım normal Bi akıntı gibi geldi peçeteyle temizleyip tekrar mutfaga geçtim eltimle otururken oturduğum yerde baya Bi akıntı geldi dedim herhalde bu su neyse gittim odaya tekrar ped koyup tekrar çıktım misafirleri yolcu ettim akıntım devam etti gittim wc su olduğunu anladım ve sürekli az az gelmeye devam etti bizim bıdık tam 40 haftaya girdiği gece gelmek istedi gününü tam doldurdu neyse ben hemen duşa girdim Bi güzel duş aldım çıktım üstümü giydim az içerde oturdum olmadı odaya gidelim az uyumaya çalışalım neyse sancım hiç yoktu ama uyuyamadım da yatmakta istemedim eşimde destek oldu devamlı çömelip kalktım o şekilde sahuru da yaptık akşam 22:00 da gelmeye başladı suyum gece 4:30 da kadın doğum acile giriş yaptım ebe alttan muayene etti ve 4 cm açıklık var dedi ve ben çok şaşırdım ve mutlu oldum sonra doğum haneye yatışımm yapıldı orda tekrar saat 5 gibi belkide geçiyordu ebe baktı açıklık çok iyi 7 cm olmuş dedi ama sancı hala hiç yoktu suni sancı takmam lazım dedi takıldı ve 3 kere bana rahim yumulatısicı ilaç verildi damar yolundan ama o 5:30 dan sonra yoğun sancı çektim çok fazla ebe geldi gitti devamlı baktı kafası bir yere takılıyor çıkmıyor dedi ebe yardım etti çıkmasına ve saat 7 gibi doğum masasına aldılar beni sancı geldikçe çok kuvvetli ıkın ki hemen halledelim dedi ebe Allah razı olsun çok iyi ilgilendi benimle çok zorlandım ıkınmada bu sefer ama yavrum çok şükür 7:35de sağsalim doğdu 50cm boyu 3790 kilosu doğdu bizim ufaklık 🥰😊 çok şükür bin şükür Rabbime sorularınız olursa cevaplarım 😊