Gamzedngdn Azemiram kuzum bence o kadar su ve elektrik israfına gerek yok çünkü kir yok zaten yeni temiz giyse maksat bebek için temizlensin diye o kadar zaman yıkama bence 😊
Azemiram Gamzedngdn yok zaten elle yıkamayı düşünüyorum sadece bebek programı var ya sorayım dedim haklısın bence❤️
Minikkusum_ Nur-ten kuzum bende de 40 ve üstü var program yok napcam bilemedim soğuk da yıkasa acaba 2.5 saat yıkıyor bisey olurmu
Nur-ten Minikkusum_ baya uzunmuş süresi kısa program yok mu canım soğukda bişey olmaz gerçi kıyafetlere
kedilervekaranfil Minikkusum_ 40ta da bir şey olmaz bence. Kısa programda 40a atın bazı şeyleri deneyin. Normalde çekme ihtimali olan, üstünde 30 dereceden yıkayın yazan şeyleri 40ta yıkıyorum, bir şey olmuyor ama 30a göre daha çok yıpranıyordur zamanla.
Minikkusum_ Nur-ten aslında programlarım bozuk öyle soyleyim 40 üstü çalışıyor super 30 derece var ama çalışmıyor o prgoram acaba servis gelse yaparmı
Nur-ten Minikkusum_ yaparlar diye düşünüyorum ama hemen yıkaman gerekiyorsa olan programda yıka istersen canım sonrada servisi çağırırsın aradan çıkmış olur yıkama işin