Kızlar merhaba.nihayet 2.bebeğimi de kucağıma aldım ilk hamileliğimin kolay olmasına rağmen 2.çok zordu benim için daha 2.ay başlayan kemik ağrısı,suyumun hep fazla olmasının verdiği rahatsızlık,2 yaşında oğluma yetişemem vs😀derken 39+5 de son kontrolde ebe çatı muayenesi yaptı ve ⅘ cm açıklık var çantan yanındaysa hemen doğum yaparsın dedi bende bir heyecan oldu nasıl 2.doğum olmasına rağmen insan heyecan yapıyor😀doktorum anladı beni sen yarın sabah gel dedi.2.doğumun kolay olduğunu söylerlerdi hep inşallah öyle olur diyordum sabah 8:30 da yatış yaptım odaya yerleşme hazırlık derken ebem geldi ilk açıklığa bakalım dedi ⅞ cm olmuşum önceki günden beri suni sancı 10 dk durdu kolumda suyunu açalım çocuk kendi gelir dedi saat 10:00 da suyumu patlattı sonra sıcak suya girdim ağrılar gelmeye başladı bi 15 dk durdum bi daha bakalım dedi tam açıklık hadi yatalım doktor geliyor dedi neyse yattım doktor geldi ıkınma hissi öyle kuvvetli gelmedi bana azdı ama öyle bir ıkınıyorum ki hemen bitsin diye😀 yine de ⅞ kere ıkındım galiba kesisiz doğdu kızım 😀 toplam 22 dk da dikişsiz doğum yaptım şükür.velakinnnnnn gel gör plesantam yapışmış onu çıkarmak işte doğumdan zordu 🤢 yarım saat sürdü galiba Eliyle almaya çalıştı aletlerle almaya çalıştı çok zor çıkardı parça parça çıkardı eğer biraz daha çıkmasa ameliyat ile alınacaktı ki çıktı en sonunda.o ara zorlanmadan dolayı 1 dikiş atmak zorunda kaldı ama şükürler olsun nazarlık olsun dedi doktorum oda bazı hamilelerde olabiliyormuş uzattım kızlar hakkınızı helal edin 2.doğum gerçekten hızlı kolay oluyor ilkini normal yapanlar korkmayın süt bile önceden geliyor 🤩 sorunuz varsa cevaplarım seve seve ❤️