Nil-Beyza Tgcycl Ramazan ya biraz zor oluyor yapmak bende bugün hastahaneye gittim sarhoş gibiyim hala başım ağrıyor ondan su içimimi yaptım ama sporumu bende yapamadım henüz
Evlatkokusu Kızlar neler yapıyorsunuz hiç yazmıyorsunuz 😊 biz son günlerimi geçiriyoruz Bizim bebiş biraz az kilo almış Dr sporu yürüyüşü yasakladı ye iç yat dedi vitaminleri iki katına çıkardı haftaya 38+4 te sezaryenim var 😊
cerenmavzer Evlatkokusu Bol bol bebeği besle o zaman annesi kaç kiloymuş şuan bebiş 🤗Rabbim hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh 🧡
Evlatkokusu cerenmavzer 2 hafta önce 2900 dü canım bu sefer 3.100 çıktı sadece 200 gr almış 😒bende son günler ye iç yat moduna geçtim 🙂
cerenmavzer Evlatkokusu kilosu bence gayet iyi kilosuna pek takılmayın ben oğlumu 2.800 doğurdum 37+6 da sağlığı yerinde olsun doğumdan sonra gayet güzel kilo alıyolarlar 🤗🤗
Evlatkokusu cerenmavzer aynen canım bence de iyi ilk bebeğim 4200 doğmustu şuan hala kilo problemi var hep iştahlı biz ailecek ince yapılıyız halbuki🤷♀️Bana dr pazartesi de kg almamış olursa bekletmem alırım dedi ben ona üzüldüm biraz çünkü sezaryen de olsa 39 olsun istiyorum 🙄
cerenmavzer Evlatkokusu 38+4 de iyi 3 günden bişeycik olmaz bi an önce kavuşacaksınız ne güzel 🤗 bize zaman geçmiyor 😅
Nil-Beyza [bilinmeyen] yaaa cnaım iki gündür giriş yapamıyordum yeni gördüm nasılsın , son durumun ne inşaAllah sağlıkla kavuşursun bebeğine 😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Evlatkokusu Nil-Beyza günaydın canım. Bu hafta sonu yedim içtim yattım günde iki yumurta et balık vs yedim 🤗bügün kontrol var bakalım kg almış mı size yazarım 😌
Evlatkokusu Nil-Beyza canım bugün nst de sancım çıktı bebeğim dört günde 160 gr almış Usg ye göre Cuma’ya sezaryen günü aldık dr gelişimi iyi dedi cuma 38+4 oluyoruz
Nil-Beyza Evlatkokusu hadi gözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kavuştursun , eminim çok heyecanlanmışsındır bebeğine kavuşacağın gün yakınlaştı❣️ Hayırlısı ile sağlıkla inşaAllah🤲🏻