Yagmurella Kızlar bir haftadır seyreden alt agrım var vajinanın asagı tarafı gibi bide catı agrım var gibi cok zorlanıyorum yürürken ama 29 haftalığım normal diyolar burdada sıklıkla doktora gidilmiyo bide corona malum yasayan varmı
Ummuhanjeso Yagmurella pazartesi 30 olacağız inşallah canım bende de aynı sorun var 1 haftadır çatı ağrılarım oluyor
Yagmurella Meralvedatazer ha ozaman normal yani aynj haftadaymışız belki bu haftalarda ortaya cıkan bi agrıdır
Gul-08 Yagmurella bende de var özellikle yataktan kalktığımda, bu gidişimde 32+0 da calsiyum-magnezyum verdi doktorum biraz azaltır diye, 5 gündür içiyorum gerçekten farketti ağrılarım azaldı
Yagmurella Gul-08 magnezyum sanırım faydalı bende maden suyu içiyorum cok ondada var ya acaba etki etmezmi
Kucukmucizemiz Yagmurella o haftalarda normal vücut kendini doğuma hazırlıyor şuan 35 haftalık hamileyim bende hala devam ediyor
Selin3561 Kucukmucizemiz benımde inanılmaz baş agrım oluyor beynim zonkluyor resmen kızlar sozdede oluyor mu 25 haftalığım
Mrvm005 Yagmurella magnezyum kullan doktorunla gorusup ben birakmistim keyfimden agrilarim vardi doktor devam diyince 38 haftadayim bacak arasi agrilarimdan donemiyordum yatarken falan kullaniyorum 1 haftadir hay kafama diyorum jiye biraktiysam acaba diye. Onun sayesinde cati agrim gecti
Eminekrdmn01 Yagmurella bende 28+3 haftaligim bende de var ozellikle aksam olunca alt tarafta kasiklarimda agri basliyor :(