Naime_mva Burcu_1 Allah yardımcın olsun canım🤲🤲Allah şifa versin,bizimkide öyle rastlanan bir şey deyil dedi doktor
Naime_mva Hazal9191 😔😔😔yaa kıyamam özür dilerim kardeşim😔😔😔Bende kendime hakim olamadım post açdım 😔😔Allah her birinizin yüreyinin güzelliyine göre nasip etsin bütün güzellikleri,Allah evlatlarınızı korusun🤲❤❤
Brokoli Naime_mva cok uzuldum canim. insallah gelisimi suresince bu sıkıntı degisebilen bir durumdur. size sabir diliyorum
Naime_mva Svcnvebebegi İnan canım hep Allahıma sığınırım,o korursa korur,verdiyse vardır bir bildiyi deyip dua ederim,üzülmedende olmuyor,kalbim dayanmıyo😔
Stresanksiyete Naime_mva çok geçmiş olsun.doğumdan sonra ameliyat olma ihtimali elbette vardır.ama acil bi ameliyat sanırım.ona göre plan yaparsınız.doktor size her ihtimali söylemiş.ama umudunuzu kesmeyin.çocuklarımız her an Allaha emanet.Allah ol der oluverir.dualarımdasınız.
Naime_mva Hulyaawc 🥺🥺🥺Çok güzel bir annesiniz,öyle söylemeyin,hamile olan her bir kadın çok güzel sever ,hiss eder,ben çok duygusalım galiba😔😔😔Amin canım aminnn,Allah bebyini korusun🤲💙❤
Naime_mva Stresanksiyete Amin canım,Allah yardımcın olsun🤲❤💙😔İn şa Allah hayırlısını nasip etsin Rabbim🤲💙❤yeterki kalbi çalışsın,sonrasinda ameliyat gerekirse yaparız😔
fsyhslg Naime_mva onlar biraz geç farketti bebek hep morarıyordu canım 10 günlükken falan oldu ameliyat doğar doğmaz olsa daha da kolay atlatıyorlarmış çok güçlüler hiç merak etme
melindam Naime_mva Yeniden Geçmiş Olsun Bazen Doğumdan Hemen Sonra Ameliyata Alabiliyorlar Senin Öncelikle Kalp Damar Cerrahisi Ve Kardiyolojisi Olan Bir Hastanede Doğum Yapman Lazım. Onu Araştır Bence Bu Şekilde Doğup Ameliyat Olup Düzelen Bebekler Var
Naime_mva melindam çok teşekkür ederim canım,evet araştiriyorum bakalım hayırlsııyla kucağıma ala bilecek bi yer bula bilecekmiyim😔😔🤲🤲
Gldn7 Naime_mva rabbim mucize versin inşallah mübarek ayların hürmetine cok acı bi durum mesdiyecegimi bilmiyorum içim yandı allah sabır versin sana inşallah sapa saglam dogar yavrun🤲
Naime_mva Gldn7 amin canım🤲😔Allah razı olsun,İn şa Allah güzel haber alırımda bende sizinle paylaşırım😔
Naime_mva ilkjnt Allah sabr versin o anneye😔😔ne kadar güzel ve büyük kalbe sahib bir kadınmış🤲😔Adam düşününce bile deliriyo🥺🥺Allah sabr versin🤲Hep dua ediyorum canım İn şa Allah güzel haber alırım🤲🤲
Adedul Canım çok geçmiş olsun, bence bu konuda uzman bir perinotolağa gidip bir fikir daha al. Bu çok ciddi bir teşhis eğer varsa da böyle bir durum doğduğu gibi ameliyat olsa iyleşir mi bunlarla ilgili bilgi almaya çalış. Eğer böyle bir seçenek varsa hastaneni şimdiden ona göre organize et. Üzülmemek elde değil ama en azından konu hakkında ne kadar çok bilgi sahibi olursan o kadar iyi başa çıkarsın bu durumla. Allah yardımcın olsun…dualarım seninle💓
Naime_mva Adedul Çokk teşekkür ederim canım🤲💙💙araştırıyorum ,sorguluyorum en iyi doktorlara ulaşacağım bakalım ne olacak😔🤲💙İn şa Allah hayırlısı🤲💙😔
medine02 Naime_mva insallh bebeğinin hiç bir sıkıntısı olmaz allahın izniyle 21 haftalık bebek aldirilirmi hiç senin üzgün mutsuz olmanı çok iyi anlıyorum bende 5 günlük lohusayim bebeğin yoğun bakımda doğurdum sapasağlam ama yine problem oluyor ben de kac gündür ağlıyorum moralim bozuk e e yolladılar beni ama bebeğim hastanede buda o kadar acı veriyor ki anlatamam 😭😭😭insallh allah gönlünüze gore verir canim bebeğinde hiç bişey olmaz
Naime_mva medine02 ya kıyamam😭😭sağ salim kucağına alırsın miniyini🤲💙❤Allah kavuştursun canım🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲İn şa Allah canım,sende bebeyini sağ salim büyüt❤🤲💙
nil_sugra Naime_mva onun varlığı bile çok büyük bir mucize. Ben çapa yenidoğan yoğun bakımda 1 yıl kaldım canım. Orda bir bebek vardı doğumdan 15 gün sonra gelmişti. Kalp hastasıymış sonradan anlaşıldı. Çapada çocuk kardiyoloji profu Aygün hanım aileyi odaya alıp “bu çocuk yaşamaz, ancak kalp nakli lazım ama çocuğunuz aldığı kalbide bozar. Fazla umut bağlamayın extübe ettiğimiz gibi ölür” demişti. Aile yıkılmıştı ve Ankara hacettepe sevk oldular. Bebeğimiz 2 yaşında şimdi kalp pili takıldı sadece. Yani canım iyi bir doktor bul kendine ve asla moralini bozmalarına izin verme. Allah öyle büyük ki; benim oğluma kaç kez sabahı görmez, akşamı görmez dediler..!
Naime_mva nil_sugra Allah korusun kardeşim😔🤲Sağ salim büyüt yavrunu İn şa Allah🤲🤲🤲Ben anca Azərbaycanda soruştura biliyorum,bakalım uzman birini bula bilecekmiyim🤲😔💙
Naime_mva nil_sugra Allah korusun kardeşim😔🤲Sağ salim büyüt yavrunu İn şa Allah🤲🤲🤲Ben anca Azərbaycanda soruştura biliyorum,bakalım uzman birini bula bilecekmiyim🤲😔💙