Arkadaslar burası hamilelerin , bebek sahibi olamayanların , acı kayıpları olanların ve en önemliside kadınların annelerin yani bizim platformumuz , herkes başından geçeni tecrübelerini paylaşıyor sorular sorulabiliyor vakit geçiriyoruz en azından tek başımıza olmadığımı farkediyoruz destek oluyoruz birbirmize ama görüyorum ki enerjisini burda boşaltmaya çalışan sürekli negatif yaklaşan kavga odaklı malesef insanlar var aramızda bu paltformda kadınının kadına şiddetini görüyorum cok ayıp Ay cinsiyet mi sağlık olsun ona mı bakıyorsun diyenler tartışma çıkarmaya çalışanlar benim içinde cinsiyet önemli değil. Bi evlat kaybettim cinsiyet önemli değil kızda olsa benim erkekte olsa benim sadece konu olsun güzel arkadaslık edinelim bu zor geçen zamanlarımızda destek olalım kafamız dağılsın diye en erken kim öğrendi sadece bu lütfen burası sinirlenme kavga etme negatiflik yeri değil bizde insanız bizde kavga etmesini biliriz tartışmasını ama malesef aynı düşüncede değilİz ben kimseye laf söylemek kırmak istemiyorum