Ceylan35 ktnzehra49 dimi insanın sinirleri kaldırmıyor bı yerden sonra 😂ay seninki iyi yine benimki sabah kalkıp yatağa bakiyo dogurmadin mı diye her sabah düzenli olarak yapıyo dedim annem burda olmasa bıçağı alıp karnımı kesicem sen gorucen baya korktu 😂😂
ktnzehra49 Ceylan35 😅😅😅 battaniyesine bebek yastığını sar sabah kalktığında baş ucunda görsün al doğurdum de 😅😅😅
Yeldaycl ktnzehra49 ben 9 saat suni sancı çektikten sonra sezeryana döndüm canım açılmam olmadı ve çatım dardı olmayınca olmuyor bazen akışına bırakmak lazım bügün beş gün oldu ve yavaş yavaş toparlandım korkulacak kadar değilmiş ☺️
ktnzehra49 Ceylan35 bence o zamanda başka bişey çıkarırlar adamların dilinden kurtulmak ne mümkün 😅😅😅
Yeldaycl ktnzehra49 teşekkür ederim canım darısı sana inşallah ☺️ 2 cm ile gittim 4 cm oldu daha fazla dayanamadım çatımda dar olunca doktorumun tavsiyesi üzerine karar verdim sezeryana
Ceylan35 ktnzehra49 bu sefer onlar dogurucak ben diyorum ona o diyo sen bı tane dogur diğerini ben dogurucam 😂 biz doguluyuz karı koca anası hep evde doğurmuş adama anlatmışlar bol bol adam o yüzden bana sariyo😂
ktnzehra49 Ceylan35 derler canım derler benim eşim de diyo bizde doğuluyuz ben hem tarlada çalışır hem karnımdakine hem sırtımdakine hem de evdeki kocama bakardım diyo bana tarlada sancılanır çocuğu üstümdeki giysiye sarıp köye gelirdim diyo 😅😅😅
ktnzehra49 Ceylan35 benim kaynana yok eşimin köyde gördükleri ya da eski kadınlar diyim eşim 1 yaşında bile değilmiş anne babası vefat edince
Ceylan35 ktnzehra49 hadi ya başı sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ikisinde 🤲 sen nerelisin nereye gelin gittin sohbet edelim bari
ktnzehra49 Ceylan35 amin canım Allah razı olsun 🙏🏻 🥰diyarbakır muş karışımı benim eşim muşlu istanbulda yaşıyodu oraya gelin gittim 1 2 sene kaldık sonra bazı nedenlerden dolayı muşa geri dönüş yaptık burdayız şimdi 😅😅
ktnzehra49 Ceylan35 aynen öyle 5 yıllık evliyim biz gidip geldik istanbulla muş arası ama 1 sene oldu kesin dönüş yapalı sen doğuda nerelisin
Ceylan35 ktnzehra49 ben Doğu’da değilim kuzum karı koca agriliyiz sadece İzmir’de doğdum burda evlendim