Buussrraa Benim son adet tarihimin ilk günü 20 mart çarşamba günü gittim doktora keseyi bebeği gördü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Miranadar Bende 17 Mart son adet tarihim çarşamba günü gittim kese göründü kalp atışı için haftaya gel dedi
Buussrraa Miranadar size doktor kaç haftalık olduğu ile ilgili bilgi verdi mi bana demedi bende sormayı unutmusum
Bsraytkn Buussrraa benimde son adet tarihim 15mart geçen hafta duyulmadı bu hafta duyarız inşallah 🤲🏻 İlk gebeliğimde 6haftalıkken duymuştuk
damlaege Bende 7. Haftamda duydum kalp atışını. Aslında bilerek gitmedim 7. Haftaya kadar doktora sadece sağlık ocağındaki testle öğrendim ve beklemek istedim biraz daha gider gitmez hem ilk görüş hem de kalp atışını duymuş oldum 😍
fikran09 Buussrraa 6+6 da duyduk 1 kasım babamızın doğum gününde babamıza en güzel doğum günü hediyesini de vermiş olduk kızımızla 😊
2_bwbik Buussrraa benimde son adet tarihi 18 mart ya da 20 Mart tam hatırlamıyorum ama henüz doktora gitmedim testte yapmadım bakalım hafta içi gidicem