Babyveannesi Kızlar 22haftalık gebeyim az önce ayrıntılı ultrasondan geldim doktor rahimde kasılmam olduğunu söyledi başına gelen varmı ?
perihankrkya Babyveannesi hic bilmiyorum kuzum ben inşallah kötü bişey değildir. Şimdi bilen yazar biraz bekle cnm stres yapma
RabiaMG Babyveannesi benim 13.haftamda olmustu kasilmam ama benim kanamam olmustu sonra doktor kasilmadan dolayi dedi. Ilac kullanip dinlendim bir sure is yapmadim. Kanamaniz yoksa korkmayin dikkat edin yormayin kendinizi 😊
MinnakLiva Babyveannesi benimde başından beri var 19iken fark ettik şuan 26yım magnezyumu düzenli kullanıyorum kendimi yormuyorum eğilip kalkmıyorum şükür iyiyim he bide stres yapmıyorum asla
Ncyncy Canım benim 11 haftalıkken çıktı o kasılma ve sancılar,magnezyum veriyorlar çok ağır kaldırma iş yapma falan diyorlar . Duruma göre magnezyumu arttırıyorlar. Bide maden suyu da rahatlatıyor aklında olsun
Ncyncy Babyveannesi yani ağrım oluyordu benim ilk aylardan beri ama normal diyordu herkes 11.haftada doktor bunları söyleyene kadar .34+ lardayım ve hala kullanıyorum . Maden suyunu da çok öneriyorlar .
Minikpasa Benim ultrasonda gördü anne biraz stresli olduğu iÇin kasılma var su an dedi bi sorun yok dedi