imren91 Kızlar benim çift çizgi çıktı. Kan testi yapmadım. Adetimin üzerinden 8 gün geçti test yaptım. Acaba şu süreçte hastaneye gitmek mantıklı mı. Napacağımı bilemiyorum .
Gzmsydr imren91 tabikide gidilmeli doktorlarda bu dönemde yeni hamilelik ogrenildiyse kesinlikle gidin diyor riskli bi süreç varsa öğrenmiş olursun gitmemek hata olur👍
Sezensu imren91 canım 8 gün gecikmen varsa zaten 5+1 oluyorsun sat a göre gitmelisin artık kesen görünür büyük ihtimalle allah korusun boş gebelik falan olabilir beklemeye gelmez pazartesi git hemen..
elen1 canm kan testi yapmadıysan 4 haftalk olduğnu bilemezsn ki eğer 4 haftalık olduğhnu tahmn ediyorsan 6.veya 7.haftanda git keseyi ,bebeği ve hatta inşAllah kalp sesinide duyabilrsn bari.Erken gidersen bu saydıklarımı göremediklerinde bidaha çağırılar
Nmeric Canım merhaba. İlk başlarda doktor iki haftada bir muayeneye çağırıyor. Allah korusun boş gebelik yada dış gebelik olabilir diye. Sonra 6-7. Haftalarda bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun 🥰 sonrasında bir problemin olmazsa ayda bir gidebilirsin yine doktorun yönlendirir seni. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🧿🤗
Pudrakokusu Tabiki git, gebelik olmayabilir herşey yolundami baktir şu an normal hastaneler ben bomboş ben dün gittim