kubra1997 Merhaba hayirli gunler hanimlar ilk gebeligim 36 haftalik olduk elhamdülillah cok sukur bu haftalara kadar sikintisiz guzel bir gebeligim var fakat bugun sabahtan belli midem bulaniyor ve 1 kere istifrah ettim suan goguslerim cok hasas agri hissediyorum sizce neden olabilir midemde bulaniyor benim gibi olan varmi…
iceprincess25 kubra1997 ilk 6 ay midem bulantı istifra ettim :))) siz de 1 defa olunca hemen korkmayın bişi olmuyo :) ama gebelik zehirlenmesi diye 1 şey duydum öle 1 şey olmasın bu ana kdr olmamış ise doktorunuza sorun gene de
kubra1997 iceprincess25 zaten ondan korkuyorum gebelik zehirlenmesi vs aceba bebege birseymi oluyor korkusu yoksa bulansin midem ölmem bir mide bulantisiyla
kubra1997 hilal_yener hayir sadece kusma ve sicaklik oluyor oyle gebelikten bu yana hic sismelerim odemlerim olmadi sadece bugun biraz gozlerim hafif şiş
Sevvv Yediğin bişeydendir benimde midem yanıyor 36 haftalık oldum 😊 birşey olmaz inşallah leblebi ye bastırıyor bulantıyı
kubra1997 Sevvv inseALLAH oyledir halen oyleyim midem baya kötü yemek yeddim nefesim kesiliyor icim totriyor resmen
Nihalagpak Ben 35 deyim, 3 gecedir kusmaya başladım, mide yanması da var üstüne üstelik.ilk aylara döndü midem 😔 Geceleri de en az 3 kere uyanıyorum, sıcak basıyor ağrı sızı. Yani hepsi normal, ferah tut yüreğini. Az kaldı 🌸
kubra1997 Nihalagpak inseALLAH ya hayirlisiyla saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin inseALLAH ama ilk aylarda benim oyle asiri kusma vs birsey olmadi suan son aylarda uyku sorunu bide bugun bu mide sorunum cikti tenim bembeyaz kesildi icim titriyor neden bilmiyorum bu gelecek hafta kontrolüm var doktoruma soylicem birsey olmaz inseALLAH korkuyorum bi taraftanda