Meraba kızlar
Hayırlı ramazanlar herkese
Ben 3 senelik evliyim evlensigimizden beri cocuk hasretiyle yaşıyoruz 🤷♀️ polikistik over var bende adetlerim düzensiz birkaç konu açmıştım belki bilenleriniz vardır neyse 3 sene icin de 2 kimyasal gebelik geçirdim maalesef 😬 Rabbim Nasip etmemiş ne diyelim Ama kötü bir duygu ☹ pozitif test sonucu çıkıyor ve 2 gün sonra aşırı bir sancıyla hastanede düşük olduğunu öğreniyorsunuz 😓 Allahın Takdiri işte o ne derse o 🤲❣
Ben çok ilaç denedim catlatma ignesi denedim rahim filmim çekildi geriye aşılama ve tüp bebek tedavisi kaldı..
Istihareye bile yattım bebek icin 3 gun ust uste gjzel seyler de gördüm aslında vakti var diye düşünüyorum ama bir yandan da aklım bebekte etrafım hamile dolu ister istemez insan kendisini sorguluyor 😔 Ama Allahın Takdiri sınavı diyor avutuyorum kendimi
Diyeceğim su ki kızlar bence benim gibi böyle olanlar varsa Allaha yönelelim tamam namaz kılıyor kuran okuyor olabiliriz ama daha fazlasını yapmanızı istiyor Rabbim bence..
Sızden de Ricam Böyle hayırlı sağlıklı sihatli evlatlar için çekilen tesbihler okunan süreler dualar yani yapılan ibadetleri burda beraber konuşalım besleyelim inşallah olur mu birbirimize de destek olmus oluruz içimiz rahatlar bunalmayız cocuk hasretiyle ❣🤲
Haydi bakalım kızlar bekliyorum sizi bildirimlerinizi 🎈Sağlıcakla Kalın 🤱🤰👼