Invisible-33 MerveLiva aaa ne güzel 🥰ben en son 32 de gitmiştim 30 da sadece 1 kez acile gitmek zorunda kalınca mecbur nst baktılar başka da gitmedim bu haftaya çağırdı 36+0 da çağırdı pazartesi gideceğim siz hangi doktora takiplisiniz?
MerveLiva Invisible-33 malesef bilmiyorum canım Invisible-33 benide 37.haftada tekrar çatı muayenesi için çağırdı bakalım 🙈 asiye hanıma gidiyorum ben siz ?
MerveLiva Invisible-33 malesef bilmiyorum canım Invisible-33 benide 37.haftada tekrar çatı muayenesi için çağırdı bakalım 🙈 asiye hanıma gidiyorum ben siz ?
Ulkusey Meralvedatazer valla o kadarını bilemiycem. Bi gidin görün tanışın konuşun sorun. Belki de enerjiniz hiç tutmayacak.
Invisible-33 MerveLiva birde isteğe bağlı sezeryan fiyatını biliyormusunuz? Normal sezeryan ile ne kadar farklı fiyatı var ? Var mı bu durumda Nisa da ?
Fatmaaljd minikos benim doktorum çok çok iyi gidipte memnun kalmayan yok çevremde herkes o doktora gidiyor GOP küçükköy Bilge hastanesi Doktor oğuz güler çok memnun kalacaksınız tavsiye ederim
Tbusraaa minikos Gop-medicalpark Emrah Kızıldağ böyle tatlı böyle anlayışlı bir doktor yok kesinlikle tavsiyemdir 👍🏻
nihanshoes Jale1 bende biraz şüpheliyim aslında çok memnun olanı da okudum, hiç olmayanı da. Sanırım biraz beklenti ile ilgili. Sonuçta Allah izin verirse 1 gece kalıp çıkıcam diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sizi de Allah kurtarsın.