Simgesydn Seda8308 Allah sizede sabır versin çok zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın, 🙏 böyle okudukça korkuyorum. Bir sebebi varmıydı herşey yolundamıydı gebelik Boyunca
Seda8308 Simgesydn Allah razı olsun.Gebelliğim boyunca herşey yolundaydı. Kordonunda iki tane düğüm varmış. Maalesef ultrasonda gözükmüyormuş. Siz içinizi ferah tutun lütfen. Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻
Sibellllo Kadiss yanlıs kısıye yazdın zaten psikolojim bozuluyor bebegi erkenden sezeryana sokmak istiyorum lütfen dikkat edin Allahım sabırlar versin cok üzüldüm Allah kımseye yasatmasın
Kadiss Sibellllo canım cok ozur dilerim hıc farketmedim kusura bakma ALLAHIM saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrardan ozur dilerim hakkını helal et 🤲🤲🤲❤️
rabnaz6822 Pureloveee deme ya🤧😭😢tüh😢insallah öbür tarafta şefaatçi olur 🙏diyecek bısey bulamadım valla🤧sebebi neymıs canım doktor ne dedi? 😭
Suleyigit Pureloveee yaa canim benim mekanı cennet zaten bebeginin isyan etme dua et şu guzel günlerde Rabbim bidaha doldursun kucağıni en kisa zamanda 😔😓
basakdeniz1906 Pureloveee rabbim veriyor rabbim alıyor. Seni okadar iyi anlıyorum ki. Öpüp koklayamadan topraga vermek geçmiyor geçmiyor ama hafifliyor. Rabbim sabır versin bizlere. Bu dünyada hayırlı bir evlat nasip etsin öbür dünyadada bir meleğin var.