Meralvedatazer Ayssima evet banada dedi canım hiç kanamam ve lekelenmem olmdığı halde banad progestan fitil vermişti vajinal kullanmştım farklı bir doktora daha gittim oda bırakmamı söyledi öyle bir tehlike yok dedi istersen farklı bir doktora daha görün
Bsrlmnemr Ayssima düşük önleyici ilaçlar oluyor mutlaka onlardan kullan ve evi bırak gerekirse b*k götürsün sen yat
Damlaustglu Ayssima Hem kanamam hemde düşük tehlikem vardı. Sadece WC için kalktım hep yattım. Progestan iğne,ilaç kullandım.
Sweetie Ayssima daha iyi tutunması için ilaç vermedi mi doktorun sürekli yat canım hiç kalkma ağır şeyler kaldırma
Sweetie Benimde kan gözüküyor demişti ama daha iyi tutunması için ilaç verdi şuan 12 haftalığız inşallah daha sıkıntım olmaz bu hafta kontrole gitcem bakalım sizde başka bir doktora gidin isterseniz
Meralvedatazer Ayssima bebeğinden daha önemli değil ya bırak laf etsinler banada aman çok abartıyosn dediler falan filan 29. Haftamda olmama rağmen hayla ağır bir kova bile taşımıyorum nolur nolmaz
BegumIscanTunc Ayssima 5 haftadan beri progestan kullanıyorum riskli gebeliğim var fazla ayakta dolaşma yat dedi WC dışında kalkma dedi 12 haftaya kadar böyle devam et dedi 12 haftadan sonra durumu gözden geçiricez dedi