SevgiSungur İkeadaki beşik ve dolap çok daha uyguna geliyor oda için ben ondan almayı düşünüyorum ve artık hep instagramda ondan alanları görüyorum .sizin fikirleriniz nedir
Ozustaseyma SevgiSungur ben şifonyerle dolap aldım gayet de güzel 😇 hele şifonyer çok iyi nerdeyse çoğu kıyafeti sığdı kızımın tavsiye ederim
Dbkinci SevgiSungur bende tüm odasını ikea dan yaptım miniğim henüz doğmadı kullanamadık ama inş doğunca rahat edicek cünkü cok kullanışlı oldu üstelik boyası Vs cok güzel mobilyaların
Kimyagercik SevgiSungur ben besik ve dolap aldim ikeadan 1600 tl civari tuttu ikisi ve mdf yani agac piyasadakiler sunta oyuzden cok memnunum
Gsdm Bende beşikten ziyade sifonyerini ordan almak istiyorum çok beğendim ve içi geniş olması duvarıma tam uyması da benim için büyük seçenek
aesma Ozustaseyma hangi serinin dolabını aldınız 😊 bende ikeadan düşünüyorum ayrı ayrı parçalar mı aldınız
SevgiSungur Ben beşik ve dolap alıcam ikisi toplam 1000 tl yapıyor ben internetten almayacağım Antalya’ya ikea açılacak onu bekliyorum 😊
Minikmucizem8 Sallanan beşik mi ikeadaki ? Bende çok beğeniyorum ama sallanan değil sanırım , beşik fiyatı bana da çok uygun gelmişti
NeslihanPiaAbac Ozustaseyma haftasonu gideceğiz bakmaya evimin eşyaları da hep ikeadan ama görmeden karar veremedim artık haftasonu netleşir🙂
Zuzun Ben de oradan alacağım gayet şık ve sadeler diğer oda takımlarını çok beğenemedim beğendiklerimde aşırı pahalıydı o sebeple ikeada karar kıldım ama henüz almadım ne kadara mal olur bilemiyorum
SevgiSungur Kimyagercik dolap fiyatları değişiyor daha uygunlardan alıp 1000 TL’ye bile alınır ama tabi görmek lazım ben şuan için netten baktım buraya ikea açıldığında gidip bakıp karar verip alıcam 😊
Tamam SevgiSungur ben de çocuk odasına hantal mobilyalar yerine ikeadan düşünüyorum,oyun alanı çok kalması içimin sadece oyuncak dolabı,dolap ve beşik istiyorum.küçük boyutlarda