SeydaAydn Rabia88 Rabia88 bende şeker çıktı açlık ve tokluk sınırın üstünde diyet verdı 200 üstü çıkarsa ınsulın başlarız demıstı
1PrensAnnesi Rabia88 öncelikle diyet veriliyo düşmezse hastaneye yatırılıyosunuz tedavi ile düşürülüyo ve insülin başlanıyo
mmm-ggg İnsülin tedavisi alıyorsun şekerin yüksekliğine göre dozunu ayarlıyorlar korkulacak bişey yok eğer kullanılmazsa korkulmalı
Talentedmom SeNeM felçi hiç duymadım ama baş ağrısı oluyormuş anestezi doktorunun anesteziyi iyi ayarlaması lazım ya da fazla verdiklerinde mi oluyor ağrı bilemedim
Saramasal Ben yaptırmayı düşünüyorum cnkü hamilelik şekeri çıkabilir buda bebegime zarar verir doğumdan sonra hamilelik şekeri plesenta ile atılır önce diyet veriyorlar sanırım yada daha yüksekse insülün diye biliyorum normal insana bile yüksek şeker ne zararlar veriyor bebeğe düşünemiyorum
Glcn5555 Ben de bu konuda kararsızdım. Doktorum bebeğe bir zararı olmadığını söyledi. İlk önce açlık- tokluk şekerine bakalım. Yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yapalım dedi. Çok şükür düşük çıktı ve yapmaya gerek görmedi.
Glcn5555 Şeker yüklemesi yaptırıp yüksek çıkarsa sıkı bir diyet yapmak gerekiyormuş diye biliyorum. Şeket hastası gibi yani.
Rabia88 Bende yaptırmayı düşünmüyorum henuz doktorumla gorusmedim ama istemeyen doktorların olduğunu bilmek iyi geldi dun aclik tokluk icin kan verdim degerler normal çıktı
Rahime Rabia88 Ben düşünmüyorum bebeğe zararı oluyor diyenler oldu bebek anne karnında şeker hastası oluyormuş diye duydum korkuyorum o yüzden istemiyorum dr söyledim açlık tokluk şekerine bakacak öncelikle ona göre karar vereceğiz
Asen Yüklemeden anlaşılması kesin sonucu vermiyor, ben de de çıktı ve diyete başladık, yoksa hem anne hem Bebek için tehlikeli