ceren63 Elifdoan kaç haftalık hamilesiniz? Ben şu an sekiz haftalığım henüz d vitaminine başlamadım sadece folik asit ve multivitamin kullanıyorum
Elifdoan ceren63 16 haftalık hamileyim canım, bende gebelikten önce d vitamini eksikliği çıkınca doktorum şimdiden o eksiği tamamlayalım dedi.
ceren63 sukayhanacar benim kullandığım haplar sanırım biraz mide bulantısı yapıyor ve iştahsızlık. Doktoruma sorup bende değiştirmek istiyorum. Sizin ilacınızı da önereceğim mutlaka… çok teşekkürler
ceren63 Lara44 bende onu kullanıyorum ama iştahsızlık yaptığını düşünüyorum sizde öyle bir sorun oldu mu
Lara44 ceren63 canım İnan kahvaltı Yok bende kullandım kullanalı. Geçen sene de hamileliliğimde kullandım çok faydalı bir ilaç fakat ne yazık ki iştahsızlık yapıyor. Sadece simit ayran ile besleniyorum 😔
ceren63 Lara44 folibol daha önce genetik sorunlar yaşanan hamileliklerde öneriliyormuş folik asit değeri yüksek olduğu için. Bende onu bırakıp ımom kullanmaya başladım.
ceren63 Mltmdfn ı mom biraz iştahsızlık yaptı bende eğer bulantı ihtimaliniz varsa o da rahatsız edebilir Demir ilaçları gibi tat bırakıyor ağızda.
Frfr94 Lara44 doktorum bana da o ilacı önerdi ama hiç bir eczanede bulamıyorum siz bulabiliyor musunuz ?