Elif04 Kızlar ben 27 haftadan beri kontrole gitmedim vüris yüzünden korkuyorum ama bir o kadar da bebeğimi görmek istiyorum şuan 34+6 haftalığım sizce gitsem bir şey olur mu eşimde kaynanam da bir o kadar korkuyorlar
Yeni_anne_ Elif04 Dünden beri bunu tartışıyoruz😒 Ne diyelim ki canım biz sana az kalmış evde doğurun iste doktora gitmeye ne gerek var ki.
Nse Elif04 virüs Martin 11 de başladı ve ben kontrollerimi bir kez olsun aksatmadim…! Ben cansam benim içimde de bı can var.. burda bı çok kişide duyduk kontrole gitmeyip bebeğini karnında kaybedenleri… Bişey demiyorummm gerçekten doğuma az kalmış o zmn gidin 🤦🤷
AtaMommy Elif04 soruyor musun yani bir de gerçekten 2 aydır gitmemişsin hiç mi içinde şüphe yok suyu nasıl kordonu dolanmış mı pozisyonu ne durumda kilo alımı iyi mi plasentan ne durumda acil alınması gereken bir halde mi yani bu kadar da olmaz yani
Pelin5544 Elif04 hastahaneler onlem almis neden bu kadar korkuyorsunuz uzun sureli kalmiyoruz kiiceride valla 24+2 olduk duzenli olarak gidiyirum hem deblet hemde ozel de knlemler alindi bu kadar stres yapmayin allahkorusuj bi sorun olsa haberiniz olmaz 🤰
ceren63 Merhaba hastaneler kalabalık değil ve kontrollü olarak içeri alıyorlar. Önlem alıp gitmenizde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum 🌹
Aysenes Elif04 korkuyorsaniz doktora gideceksinz biz nasil bilelim ki cocuga bisey olmusmu olmamismi birde en önemli haftalardasiniz virus bebeginizden dahami önemli
Invisible-33 Elif04 yani resmen doğuma az kalmış nasıl gitmediniz anlayamıyorum ben kendim sağlık çalışanı olduğum aynı zamanda eşiminde sağlık çalışanı olduğu halde sürekli evde bile risk yaşarken ki biz süreci az çok bildiğimiz halde aksatmadık kontrollerimizi mecburum çünkü bebeğimin de bir sağlığı var lütfen kontrollü bir şekilde dikkatli olarak gidilebilir hiç doktorunuzu da mi aramadınız ?
Ess34 Maskeni tak , zaten sağlık kuruluşları önlemlerini almış durumdalar .Çok kalabalıkta değil ,tedbirini alarak gitmelisin bence .
bebegim_28 Elif04 çok uzun bir süre bence özele mi gidiyorsunuz devlet mi bilmiyorum ama ben özele gidiyorum 3 5 dk ancak bekliyorum bekletmiyorlar ben 3 haftadır gitmiyorum içim içimi yiyor pazartesi kontrolüm var inşallah gidicem Allah korusun aksi bir durum olsa haberin olmayacak mutlaka görünmelisin