Eveetttt sonunda bende her anne gibi buraya doğum hikayemi yazmak icin sabirsizlananlardandim. Evliligimin 3. Ayinda supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim inanamamistim cunku 1yil bebek istemiyorduk. Neyse cok sukur olsun dedik hersey gayet guzel gidiyordu arada tansiyon dusuklugum oluyordu en son kontrole gittigimde 2 li tarama testinin sonuclariyla gitmistim ve hersey yolundaydi doktorum 15 gun sonra 3 lu tarama testini vermek icin cagirmisti. 12.04.2019 tarihinde testi yaptirmak ve muayene olmak icin gun almistim ama o sabah icimde bi huzursuzluk vardi sabah ezaniyla uykudan kulagimda cinlayan bi sesle uyandim sanki biri bana öldü o diye seslendi ve korkuyla uyandim esim yanimda uyuyordu ve muayene saatine kadar uyuyamadim. Neyse esimle hastaneye gittik ben sira aldim esimin is yerinde topalntisi vardi gidip gelecekti hemen ben o sirada muayene girdim ve ters giden biseyler vardi doktor ultrasonda iyice incelemeye basldi ve bebegin kalp atislari durmus dedi tek basimaydim ve napacagimi bilmiyordum neyse o gun 19 haftalik olan bebegimi normal dogum arksindan kurtajla aldirdim. Doktorum sebebinin kan pirtilasmasi olabilcegini soyledi ve kan sulandrci igneye basladik cok sukur rabbim tekrar nasip etti yine hamile kaldim artik daha korkak bi hamilelik geciriyordum ya yine aynisi olur diye hem ozelde hemde devlet hastanesinde 2 doktor kontrolu altindaydim ilk 3 ay kese etrafinda kanama var di dusuk riskim vardi hic bir ise elimi surmeden surekli dinlendim cok sukur bu riskide atlattik ama risklerin ardi arkasi kesilmiyordu bebegimin bas cevresi geriden geliyor suyunda azalma vardi her kontrolde bi sorun cikiyordu doktorum surekli dinlen hic is yapma diyordu 36 hafta boyunca yemek disinda hic bir ise elimi surmedim. 36. Haftada ozeldeki doktorumda kontrolum vardi gittim nst ye baglan dedi nst de sancilarim duzenli olarak 60 lardaydi ama ben sanci hissetmiyordum doktorumda o sirada sezeryan ameliyata girmis ebeler bakti doktora gostericez erken dogum belirtisi olabilir dediler doktorum yatis vermis. Ben pek guvenemedim birde devletteki doktoruma gidiyim dedim randevu aldim 10.04.2020 36+4 iken doktorum kontrol etti seni acil sezeryana alicam bebgin geliismi durmus suyu bitmis beklersek ölü doğum yaparsın dedi bebek cok kucuk kuvoze alinabilir hatta baska bi ile bile sevk edebilirim dedi aglayarak eve gittik cantami aldim hastanede yatis islemlerim yapildi bir gun once kan sulandrci kullandigim icin 1 gece bekledik o sirada 2 doz ciger gelistirci ve serum takıldı di 11.04.2020 saat 10:53 te kizimi sezeryan ile kucagima aldim dogdugunda cok agladi doktorum kuvoze girmiycek dedi ama ben ameliyattan ciktigimda odaya geldigimde solunum skintisi vardi 15 dk anca durabildi yanımda kuvoze alindi 9 gun kuvozde kaldi cok sukur simdi yanimda ve 21 gunluk rabbime sonsuz sukurler olsun gecen yil bebegimi kaybettigim tarihte kizimizi kucagimiza aldik 36+5 2350kg 46 cm dogdu meleğim… Uzun oldu kizlar hakkinizi helal edin sorunuz olursa cevaplarim🙏🙏