Duyguslabebegi Merhabalar oğlumuzun ismine karar veremedik Yardımcı olursanız sevinirim🤰🏼 Eşim Hamza istiyor ben ise Emir ve yiğit ismini begeniyorum. Hal böyle ilken iki isim koyalım dedik yardımcı olursanız sevinirim.
Wonderanne Duyguslabebegi Hamza ismi güzel bence bizim ülkede krolarda olduğuna bakmayın Hamza as çok cevval güçlü cesur bir insanmış yiğit de güzel emir de ikisi de yakışmış karar veremedim 🤷
Kubs Ay Hamza bana çok kaba geliyor bu erkekler hiç anlamıyor gerçekten 😅 Yiğit Emir olsun çok güzel oldu 😁
Duyguslabebegi Kubs yok şekerim kocam tutturdu Hamza diye napayım bu çocuğu çok bekledik o yüzden bi o isim verecek bir ben iki ismi olacak
Melekkannesi Kubs gayet güzel bi isim Hz. Hamza gibi güçlü kuvvetli yiğit olur inşallah.neden kaba olsun. Simdiki isimler gibi en azından saçma anlamsız değil önemli bir insan ismi
Kubs Duyguslabebegi ya tabiki onunda sevdiği isim olması önemli ama sizin seçtikleriniz daha güzelmiş demek istedim 😊Yoksa oyumu kullandım 😃
Duyguslabebegi Wonderanne çok teşekkür ederim ❤️Evet Hamza’nın anlamını bilen için gerçekten çok anlamlı…
Acemi-anne Duyguslabebegi hamza ismi gayet iyi canm zaten böyle düsünceler ve kötülemeler yüzünden sahabe isimleri unutuluyor önemli olan yetistirmek anlamsız modern die nitelenen isimler yerine boyle dolu dini özellikli isimler daha iyi 👍🏻