sinemsvnc kızlar yasak varken doğum baslarsa izin alıp mi evden cikmamiz gerekiyor yoksa ambulansi mi arayacagiz. ve ailelerimiz nasil gelecek ? konu hakkinda bilgisi olan varmi
Esra3809 sinemsvnc ayy ayy şuan ufak ufak sancılarım başladı nişanım da geliyor ailem şehir dışında bilmiyorum nasıl olacak aynı dertteyim
Bsrlmnemr sinemsvnc valla özel araban varsa direk çık hastaneye git hiç bekleme evde hastanede çok uzak değilse polis olmaz eve git demez heralde doğuran kadına.. E devletten izin alması gerekiyor bende burda okudum kızım hamile yanında refekatçı olucam falan demesi lazımmış veriyorlarmış ya da direk valiliğe gitsin daha hızlı olur
N6gksl sinemsvnc sokaga chikma yasaginda sen izin almana gerek yok polis chevirirse soyle dogum ichin gidiyom de yada ambulans chagrin cnm 🙏sag saolun eline almak nasip etsin inshalla 😊
Cocuklarim sinemsvnc canım doktorunj ara direk hastaneye yolda cevirirlerse zaten kör değiller sancım başladı hastaneye diyeceksin zaman kaybetmeden aileler de zor yani başka şehirde yada aynı şehirde ise izinle mi onu bilmiyorum
sinemsvnc Esra3809 Allah yardimcin olsun canım . Bizimkiler şehir icinde ama bede bilmiyorum dogum baslarsa nasil geleceklerini
sinemsvnc Bsrlmnemr sehir disindakiler izin almak zorunda da biz ayni sehir farkli semtlerde yasiyoruz onlar gelesiye illaki polis cevirir heralde nasil olacak o bilmiyorum
siber Ozelse hastane zaten aileleri hastaneye almiyorlar gelmelerine gerek yok. Diger turlu sizin izin almaniza gerek yok. Demin biz de kontrole gittik, gebelere polis izin veriyor kontrol icin bile sorun cikmiyor… dogum da zaten problem olmaz.
sinemsvnc siber Ozel hastane ama nasil aile almiyolar ya en azindan bi kisi olmasi gerekmiyormu yanimda 😔
Trnbrna sinemsvnc ozel hastanede eş ve 1 kisiyi daha aliyorlar doktorum oyle soyledi ama ziyaretci falan kimse gelmesin dedi
Fatma2323 sinemsvnc direk hastaneye gideceksin canım polis çeviriyor ama hamile olduğunu görünce geçmeye izin veriyor merak etme
SevalAsya Özel hastaneler de eş ve bir refakatçi alınıyor. Başka kimseyi kabul etmiyorlar. Doğum başlayınca ayrı bir izne gerek yok. Polis çevirse bile durumu söylersin sıkıntı olmaz.
Trnbrna sinemsvnc doktoruma sorduğumda yasak falan size gecerli degil siz gelin demisti arabaniz varsa direk gidin yoksa ambulans falan cagirin aileniz nasil gelir o konu da bi fikrim yok bende bunu dusunmekten kafayi yicem😔
sinemsvnc Trnbrna bakalim nasil olacak 37 den sonra yasaklarda annemi eve cagiracagim artik burda kalsin bisey olursa bizimle gelebilir o zaman. Yoksa esimle ikimiz cok zor dogum surecini yonetmemiz biri mutlaka olmali 😕
Trnbrna sinemsvnc kesinlikle tek kisi ile olmaz benimdr burda ablam var ama 2 cocugu var gelemicek kaynana var o da rahatsiz gelemez ne yapcam bilmiorm 😔
Gmz34 sinemsvnc Geçen hafta benim sancılarım gelmeye başlamıştı ve sokağa çıkma yasağı vardı. Ambulansı aradık ama ordan oraya aktardığı icin bizde akrabamızı aradık arabayla geldi aldı hastaneye götürdü. Polis falanda çevirmedi
Wonderanne sinemsvnc kendi aracınız varsa direk gidebilirsiniz ama yanında kişi varsa 112yi arayın sonra da aracın plakasını polise bildirin o şekilde oluyor eşim jandarma ordan biliyorum