Mihrimahbukre6 Kizlar 3 ay once dogum yaptim ve hamile oldugumu ogrendim yeni oncelikle hic uzulmuyorum rabbimin bi hediyesi rabbim dagina gore kar verirmis bakicam insallah ama merak ettigim cok sey var agri, dikis, göbek, toparlanma süreci nasil oluyo 1. Ye gore
Dozturkgol Mihrimahbukre6 logusalıktan sonraki dönem adet görmesenizde yumurtlama devam ediyor doktorum özellikle uyarmıştı sütüm koruyor yada adet görmüyorum diye güvenme yumurtlama başlıyor demişti genel bilgi yazmak istedim. hayırlısı Allahtan saglıcakla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza
3melekannesi__ Mihrimahbukre6 benimde 3 aylık kızım var 2.ye hamileyim sizin gibi ilk doğumda sezeryan oldu buda öyle olcak
ZeynepDuru17 Mihrimahbukre6 sağlıkla sıhhatle gelsin daha kolay olur korkmayın sadece kendinize iyi bakın dikkat edin yeter doğum yaptınız mı ne durumdasınız
Mihrimahbukre6 3melekannesi__ yaa gercekten mi yalniz olmadigima sevindim açikcasi sizin de aklinizi kurcalayan seyler vardir emini. 😅 bsnim en taktigim sey su göbekk valla dkgumdan sonra şoka ugradim sanki hic dogum yapmams gibiydim simdi daha henuz gitmedne tekrae olmasi acaba 2. De nasil oluyo 😅😅😅😅🤦♀️
3melekannesi__ Mihrimahbukre6 benim etrafımdakiler sezeryan doğum yapınca bile kilolu oluyor benimde yoktu kilom kuzenim bile azcik insan kilo alır diyordu inşallah ikincisinde de olmaz kilo
kubrayurek 3melekannesi__ merhaba üstünden baya gecmis ama dogum yaptinizmi nasil gecti hamilelik sıkıntı yaşadinızmi