BsraOzdmr Merhabalar 22+3 gunluk hamisim😊🙏🏻2-3 gundur karnimda sertlik oluyir ara sira belli bi nokta da sonra geciyor. Normalmidir acaba,bebegin buyumesinden mi kaynaklaniyordur?
pamuk32 BsraOzdmr bende aynı oyleym canm ya. 22+6 Ara sıra top gibi kalıyor ve çok acıyor. Tek yumurta ikizi bnmki
Naz1988 BsraOzdmr Bende 24+5 cift yumurta ikizlerine hamileyim bendede oluyo canım bebek bir yerde toplandıgı için oluyo ben oyle oldugu zaman karnımı ovuyorum 5 dk falan geciyo yoksa agrıyo ıkıtane olunca agrı dahada artıyo cunku
Enguzelhediym BsraOzdmr kasılma diyolar canım ona bende yaşıyorum ara sıra. Magnezyum verdi doktorum. Daha doğrusu günde 1 defa sade soda içmemi söyledi ama bende çarpıntı yaptı o yüzden magnezyum başladık şuan öyle bir sorun olmuyor.
AliSilan Naz1988 bu haftalarda bel ve karın bölgesini ovalamayın siz bide ikiz annesi siniz 🙏🏻 rahime uyarıda bulunuyormuşuz zaten toplanınca doktorum kesinlikle ovalamak yok dedi. 🙏🏻
AliSilan Benimde öyle oluyor magnezyum verildi ve çoğalırsa 10 dk bir hastaneye gel denildi. Oyle toplanınca yada karın altın ağrı varsa ovalamayın sakın erken doğumu ettiklersiniz Allah korusun.
Naz1988 AliSilan Bilmiyodum canım söyledigin için cok tesekkür ederim cok agrı olunca ovalıyodum artık yapmam🤗🤗
Aysada 24+5teyim 21. Haftadan beri karnım sertleşiyor düzenli ve ağrılı olmadığı sürece önemli değil rahim kendini doğuma hazırlıyormuş yalancı kasılma deniyor