Sehle Oruç olduğum için testi ne zaman yapmalıyım bilemedim sahurda çok su içtiğim için sabah erken lavaboya çıkıyorum ama testten öncede du içmemiş olmak gerekiyor acaba böyle ikindi gibi filan mı yapsam sonuçta akşama kadar su içmemiş oluyorum
Deletedmom316 Sehle ne testi canim gebelikmi ? Ovulasyon mu ? Ovulasyonsa eger oglen 3 gibi yapa bilirsin hic soeun degil zaten oruçlusu dahada iyi . Ama gebelik testi ise fark etmiyor illa ilk idrar olmasi gerekmiyor eger varsa çikar emin ol
Sehle Hll3840mhmt ben bekleyecektim aslında ama eşim ısrarla yapmamı😅 istiyor bende bugün yaparım o zaman dedim artık
nurseliny Sehle belirtileriniz varmı önceki aylardan görmediğiniz bu ay olan ? 🙈 Ay bi sürü bebiş haberş alıyoruz çok heyecanlı 😁😁🤗
Hll3840mhmt Sehle negatif çıkarsa bi kaç gün sonra tekrar deneyin bnce daha erken olabilir:) Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Sehle nurseliny evet var şişkinlik oldu gaz problemi var hatta bi ara gaz sancısındandan baya kıvrandım 😓 daha çok erken biliyorum ama biraz da orucun etkisiyle olduğunu düşünüyorum mide bulantısı oluyor 😅 göğüs hassasiyeti yoktu iki güne kadar onun için pek şüphelenmiyordum ama iki gündür o da var bunları en son yaşadığımda kızıma hamileydim 😅🥰 bitek ondan Farklı olarak o kadar sık idrara çıkmıyorum o yüzden hatta yokmuş gibi geliyor bana hayırlısı artık bugün görecez inşallah ☺️He bide kasıkta batma ve bel ağrısı da var
Sehle Gedonas17 yok daha sahur yapalı 3 saat oldu bi 10-12 saat geçsin öyle yapacam inşallah ☺️Hem eğer adet olacaksam eğer onu da biraz daha beklemiş olurum
Sehle Hll3840mhmt bende öyle düşünüyordum 😊 amin Allah razı olsun isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah
Sehle Bugün belimin ağrısı çok arttı ya zor duruyorum artık bide test yapacam diye sahurda çok suda içmemiştim dilim damağım kurudu iftarada 5 buçuk saat var daha adet olsamda bari bişiler içsem diyorum artık 😞 bel ağrısı için bi tavsiyesi olan var mı