Kizimda bulanti kusma herseyden tiksinme buzdolabi kokusu balık mutfaga giremedim aylarca lavabo görsem kustum vs. Sadece mandalina yiyebildim 2 ay yemem lazim gucsuz kalicam deyip ne yesem çıkardım kafayi kaldiramiyacak kadar uyudum aksama kadar hicbi is yapamazdım burnum sismisti yuzumde bi sislik vardı aşırınında aşırısı duygusallık özellikle eş kişisinin söyledigi yaptigi hersey ağlamak bazen bos yere kendini üzmek sezeryan olmadan once bile daha hastane islemlerini yaptirirken ona bakip bakip agladim ya aklima geldikce krize giriyorum 🤣🤣🤣 ay kızım ne eziyet etmişsin bana bee
- hamileyim yani ne midem bulandi ne ole cok uyudum sadece b 12 dusuk oldugu icin acayip halsizlik vardi oda ignelerimi oldum baya duzeldi sukuler olsun kilo aldm ama genisledim bide acayip sinirliyim cok cabuk parlıyorum onun haricinde hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi buyuk ihtimal kiz dedi doktor ama bakalim her hamilelik cidden farkliymis ayni seyleri yasamaktan vede kizim bebekken çok cektirdiginden korkuyodum tekrar hamile kalmaya bi sefer insallah hem bole kolay gider hamilelikte bebeklikte