Kaderekin Mrb arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim nefes darlığı oluyo bende nefes alamiyorum sizdede oluyor mu
Denizkaplan Kaderekin 30 haftalıgım bende ama uc gundur daralma gece terlemesi bebek oynadıkca mıde bulantısı bıde belımden baslayıp kasıklarma ınen adet sancısı gıbı sancılar sıze az kalmıs cok normal ama benm böyle bu haftada agrı cekmem bana hıc normal gelmıyor 😪
Kaderekin hilal_yener bende aşırı şekilde nefes zor alip veriyorum Rabbim hepimize yardim etsin inşallah
Kaderekin Tugce5555 öksürük yok bende aşırı şekilde nefes zor alip veriyorum doktora sordum araştırdım normal diyo doktor sol tarafta uyuyon rahatlicaksinz ama nerdeee😂
Sny_hkn10 Ayse154 banada öyle geliyor nefes kontrolü çok önemli ama o can havliyle aklımıza gelirse gerçekten yanımızda yönlendiren olması çok şey farkettirecek sanırım
Ahmetasaf07 Nefes dargınlığı, yatakta dönememe, uzun süre yaşamama, bunların üstüne birde kasılmalar eklendi bugün resmen uyutmuyor. Sanki bebek içimde ip atlıyor 😀 35+6. Doguma kadar daha başımıza neler gelecek bekleyip görelim kızlar
Sny_hkn10 Ahmetasaf07 benimde oluyor sabahları neden acaba gıcık tutuyormuş gibi oluyor yani korona dan önce başladı hala devam ediyor 36+2 yiz
Mnk20ddm 34+1 Bende de aynı ayaklarım yanıyor nefes alamıyorum ağzıma su geliyor 🤷♀️Allah hepimize yardım etsin 🤲
Ahmetasaf07 Kızlar birde dün gece ılıktan biraz fazla sıcak suyla duş aldım tansiyonum 4 e indi. Kalbim ağzımda atıyordu ve eller kollar dökülüyor ateşler içinde yanıyordum. Duşda dikkat edin su ısınıza. Çok kötü oldum 1 saat.
Tugce5555 32+4 günlük hamileyim bebeğin kilosu 2200 gram normal mi ve tahmini doğuma kadar kaç kilo olur ilk gebeliğimde
Ahmetasaf07 Sny_hkn10 ben de de son zamanlarda oldu. Öksürük tutunca eşimin gözü ayrılıyor koronaya yakalandım zannediyor garibim 😀