suzan_26 Aslihilal09 Acıya alışıyorsunda işte insan sinir oluyor birde ben bu ağrılarla suni sancı alırsam çok zor olur inşallah kendi sancımla doğum yaparım günlerde geçmek bilmiyor…
Burcu_Kara suzan_26 haklısınız ama bunların sonucu gelen mucize ile hepsi için Farklı düşüneceğiz emin ol bu son ay nasıl geçer diyorum patlamak üzere olan balon gibi hissediyorum ama geçecek biliyoruz 🙏🏻🙏🏻🧿🧿
suzan_26 Burcu_Kara yakında gelicek ama çok ağrı çektiriyor küçük bey bana inşallah doğumda çektirmez zaten miniklerimizi kucağımıza alınca hepsini unutucaz rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin😂🙏
Busbus94 Aynı durum bende de var ben 28+2yim rahim kemiklerim ağrıyor sanki saatlerce bisiklet kullanmışım yeni spora yazılmışım ham kaslarım ağrıyor gibi. Benim için erken mi bu ağrılar korkuyorum.
suzan_26 Busbus94 Korkma canm aslında ilk hamileliğimiz belki de ondan bu kadar korku var. Ama baksana bu konuda yalnız değiliz bir sürü gebe bu sorunu yaşıyor ben dr. sordum bebek yerleşiyo ağırlık yapıyor falan diyor 😌
Sambus Burcu_Kara 37+4 üm aynı şekilde bende yaşıyorum uyurken sağa sola dönmekte çok zorlanıorm ayrıca gece wc ye kalkarken ama şuan buna alıştım ya da agrılar biraz hafifledi magnezyum kullanıyormusunuz ? Doktoruma agrılarım oluyor dediğimde magnezyum vermişti
Burcu_Kara Sambus ben bir tane kullanıyorum onun adı multicentrum içinde magnezyum var ama yine de oluyor