burcukuzey Dün doktor kontrolüm vardı 28+4 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1300 grammış doktorum kilosu iyi dedi her şey yolunda dedi ancak etrafımdaki insanlar kilosu çok az diyip moralimi bozuyor sizce anormal bi durum var mi ?
Aysealty burcukuzey doktorunuz iyi dediyse etrafınızdaki insanları neden takıyosunuz hangisi tıp okumuş ya da kadın doğumcu?lütfen şu kilo olayını takmayın bu kadar doktor sorun yok dediyse yoktur her bebek aynı degil önemli olan sağlıklı olması organ gelişimini tamamlayıp doğması.insanlar çok meraklı malesef bilip bilmeden herseye yorum yapmaya.interntten arastırıp ya da çok bilmiş insanların düşünceleriyle kafanızı bulandırmayın doktorunuzu dinleyin☺
Rukiyee burcukuzey Bende 28+4 günlük gitmiştim 1357 kilosu bence gayet iyi canınızı sıkmayın☺ Benim kızıma hamileyken aynı haftada 1200 dü
ZeynepDemiraglar burcukuzey 28+4 deyım bugun doktora gottım 1475grm dedi aramızda pek fark yok benım içinde tosun dediler 😂 Yani millete bakma sen gayet normal doktorum kafası biraz buyuk dedi banada