Gunay_18 Cupkek pislikler de yüzden lekelerde kargoda olmuştur dikimide kargo yapmıştır resimleri ve yazışmaları paylaştım cnm baksana
TAkilicci Cupkek buradakini oraya oradakini buraya atmanız hoş bir hareket olmamış bence.. Alışveriş yapan kadına maliyetleri atmış 2 ₺ poşet parası yazıyor. Ne içinmiş 2₺ Şeffaf kargo poşetine konuşup leke olsun diye miymiş
Cupkek TAkilicci Ortaya sunulan birşey vardı öğrenmek istedim sakıncası mı vardı? Bana değil siteye girip sorun bu poşet muhabbetini
TAkilicci Cupkek ne sakıncası olacak bana ne ben hoş olmayan bir şeyi söyledim sizin ne istediğinizle ne alakası var? Bazı şeyler kalitesini öteden belli eder siteye yazmaya gerek duymuyorum
Gunay_18 Cupkek ben Allah’a havale ettim zaten neden paylaştım benim canımı yaktılar bir başkasının canı yanmasin diye
Papatyakalplikadin Dzeyy instagramda Minijuum sayfası var tavsiye ederim her şeyimi oraya yaptırdım, inanılmaz iyi ve ilgili bir hanımefendi dikiyor. Bi bakın derim
Papatyakalplikadin Cemre-1993 Ben minijuum sayfasından aldım puset örtüsü, battaniye, müslinlerimi. Hem çok kaliteli hemde çok ilgili bir bayan var. Aşırı memnun kaldığım için herkese tavsiye ediyorum 😇