Sedauras Kızşar göğüslerndee tüylenme yasayan var mı?? Bende hamilelikle birlikte baya bi cogaldı kafayı yicem valla cok sinir bozucu bir şey
Aysegulyeter Sedauras bendede ayni sorun var cnm. Sari filanda degil bildigin siyah siyah cikiyo. Napicami bilmiyorum🤔
MinnakLiva Sedauras hayatımda ilk defa göğsümde bir kıl gördüm şok oldum göbeğimde ve popomda da vardı, hormonlar fenaymış cidden yine de az çıkıyor şükürler olsun tüysüz bi insanım ama bundan bile rahatsız oldum 😁
Aslihilal09 Sedauras kullanılan vitamin ilaçları VS de yapıyo o kıllanmayı ama büyük Bi pay hamileliğin hormonlardan dolayı oluyo ama sonra dökülüyor merak etmeyin
Sedauras Aysegulyeter göbek tüyleri için dökülür diyolar acaba bunlarda dokunmasak dökülür mü. Bende hamilelikten öncede vardı fakat takılmamıstım hiç hamilelikten sonra arrtto baya inan çok üzülüyoruö bu duruma🤐
Aysegulyeter Sedauras bebisin kizmi erkekmi cnm. Erkek bebegi olacaklarda killanma daha cok oluyormus diye duydum. Hani erkeklik hormonlari filan oluyomus ya oda annede killanma yaparmis. Benim oglum olacak Allah nasip ederse ben ona bagliyorum ondandir diye dusunuyorum.
Sedauras Busimss o cok normal cnm gögüsler büyüdükçe cilt gerginleşiyp ve buna baglı olarak damarlar belirginleşiyor doğum sonrası normale dönecek merak etme
Sedauras Aslihilal09 ayy canm kesin bilgi mi dökülücek mi cidden sanki hiç gitmicekmiş gibi duruyolarda😊 az da değil bi de
Aslihilal09 Sedauras evet cnm benm arkadaşımı görsen çok aşırı tüylenmesi oldu sonra döküldü onlar. Dert etme ama tabiki bünyeden bünyeye de değişir
Rabia96 Sedauras bende de tam tersi o yuvarlak kısımda ince ince tüyler vardı onlar bile döküldü hiç bişey kalmadı😂
Rabia96 Sedauras kişiden kişiye etkiler değişiyor kuzum işte doğumdan sonra hormonlar da düzene binince düzelir bence 😊
Sedauras Aysegulyeter ebet kuzum oğlusum olacak dediğin gibi belkide odur sebebi ama inan napcağımı bilmiyorum alınmazda yani bacak kol değillki alasın
Aysegulyeter Sedauras suan yapicam biseyimiz yok malesef cnm. Dogumdan sonra dokulmesini beklicez eger dokulmezse napariz bilmiyorum😄 bi agda yapilmayan orasi vardi onuda yapariz artik