Hilalcann Merhaba bebek arabası alıcam pusetle takım olanlardan fakat fiyatlar bana pahalı geldi 2000 tl civarı hep. Hem kaliteli guzel hemde 1000 tl civarı önerebileceğiniz bebek arabası var mı ?? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Fts2020 Hilalcann instagramda bebemerbebe var fiyatları cok uygun bende ordan grisini aldım bebek arabası ve pusetli cok güzel gercekten bu ay dogumum var inş kullanmayı nasip eder Alalhım bi bakın derim
simge3110 Hilalcann canim instagramda ipek bebek çocuk gereçleri var adres kırklareli luleburgaz ama heryere kargo yapıyor fiyatları da uygun ben ordan aldım çokta memnunum sağlam gönderiyorlar bir incele istersen
mucizeninannesi35 Merhaba canım e bebekte baby plus canyon travel sistem bebek arabası aldım 3 aylık bebeğim var çok memnunuz ben 899 almıştım şimdi 999 olmuş çok güzel renk seçenekleri de var bi bak istersen pişman olmazsın eminim sende memnun kalırsın canım
Fts2020 Hilalcann aminn inşallahh teşekkr ederim cümlemize inşallah sizede saglkla kucagınza almayı nasip etsin Allahm 🤲
Mrvalbyrk Benim evim asansörsüz ve 4. Kat, bende çok hafif kolay açılıp kapanabilen bir şey arıyorum. Önerileriniz varsa çok sevinirim 😍