• Sağlık
  • Böbrek ağrısı yasayanlar var mı

28haftalik olduk ama bugün öncelikle bel ağrısı sandım ama gecmeyince boşlukların bobreklerim agridigini düşündüm daha öncede idrar testinde kum var demişlerdi bol su icmem gerekiyor sanırım bu ağrıyı yaşayan var mı neler yaptınız nasıl geçti yardımcı olur musunuz

??????yaşayan yok mu arkadaşlar

Merbe61 ben yaşadım çok şiddetli bir sancıyla doktora gittim 28 haftalikti ağrı kesici serum verdiler tabiki anlayamadık ama doktor taş veya kumdur ya da bebek baski yapıyor olabilir dedi. Serumun etkisi arabaya binince geçti araba salladıkça agrım şiddetlendi. Ertesi gün testleri yaptırdık böbrekte büyüme var ama taş görünmüyor dediler. Bi süre ağrı çektim bil su ictim. Daha sonra küçük bir taş düşürdüm o şekilde geçti.. malesef çok zordu.

Bendede aynı şekilde sancılı bi durumdan sonra böbrek büyümesi olduğunu anladık bol bol su için ağrıyn tarafa uzanmayın ve hep hırka yelek olsun

Allah yardım etsin çok zor o haftalarda benim de ağrım oldu sağ bobrek bebek buyukdukce baskı yapıp büyüme olmuş sol böbrekte taş var dediler antibiyotik idrar yolu için toz ilaç felan verdiler bı ay kadar çektim ağrısını bol su iç sıcak iyi geliyo . Benim her nefes Almam da ağrı giriyodu bobregime çok zor Allah’ım tez şifa versin inşallah

Allah yardım etsin çok zor o haftalarda benim de ağrım oldu sağ bobrek bebek buyukdukce baskı yapıp büyüme olmuş sol böbrekte taş var dediler antibiyotik idrar yolu için toz ilaç felan verdiler bı ay kadar çektim ağrısını bol su iç sıcak iyi geliyo . Benim her nefes Almam da ağrı giriyodu bobregime çok zor Allah’ım tez şifa versin inşallah

Hepinize çok tşk ederim evet dun sıcak duş aldım bol.su içtim öyle uyumusum şimdi ağrım yok inşallah bir daha olmaz çok kitu bir agriymis gerçekten sıcak su iyi geldi banada

Merbe61 geçmiş olsun canım benimde vardı böbrek ağrım idrar yolu iltihabından ve bebeğin baskısından büyüme yapmıştı ve böbreklerimde iltihaplamıştı üroloji doktorunun kontrolünde kalmalısın kadın Doğum doktoruna da bildir durumunu bol su iç ve bol bol yürü ben bu şekilde 24 haftalıktan 38 haftaya geldim şükür ağrıyan böbreğinin üstüne yatma canım inşallah bir an önce geçer ağrın

alpirem07 dun baya vardı sancım sıcak dus aldım bol su ıçtım suan hıc bıseyım yok coknsukur ınsallah Bir daha asla olmaz