Dnz2020 Hus4343 canim benim kuzenime de yüzde 90 down sendromu dediler maşallah 3 yaşına girdi kızı turp gibi bir tane hastalığı yok
Dnz2020 Hus4343 tabiki canım doktorların her dedine inanma sen içini ferah tut bu testleri güvenirliği yok
Miniksusam93mr Aysucaner benm de 50 de 1 çıkmıştı. Icimi ferah tuttum hep. düşünmedim. Ense kalınlığı devlette farkli ozelde cok farkli çıkmıştı daha düşüktü yani. Detayliya girdim birsey cikmadi ben de 27 oldum .hersy allahtan ondan gelene razıyım. Başım gözüm üstüne.
Elvan95 Pnrr06 canım bana kalırsa erteleme sadece down değil başka rahatsızlık var mı diye de bakılıyor.tum organları elleri kolları yüzü ensesi herşeyi inceledi doktor
Pnrr06 Elvan95 gidicem artık canım bende ultrason da herşey normal gayet sağlıklı diyor ama işte kan tahlilim riskli geldi belki yanlış sonuç olabilirmiş detaylı da işte insan korkuyor duyacaklarindan
Elvan95 Pnrr06 evet bende çok stresli bir şekilde gittim hatta burda post açmıştım bu konu ile alakalı.ama herkesin söylediği şey aynı .icinizi ferah tutun .bu testler günden güne bile farklı sonuç veriyormuş zaten tarama amaçlı .inşallah sapasağlam sağlıklı doğar bebislerimiz 🙏
nurcin-ruya Hus4343 canim 2 hafta aonrada ben gidecegim ikili teste gitmemin tek sebebi nolursa olsun kendimi hazirlamak oyle bir durumla karsilassakda Allahin uygun gordugu sahsen benim basimin ustune ben bi evladimi topraga verdim o aci ne iyi bildigimden buna hamd ederim tesekkur ederim evlat benim can benim bakarsin sendromuda olmayabilir olsada ki yine diyorum bizim canlarimiz skma tatli canini sen Allah buyuk o bizi darda koymaz karar yine senin canim icini rahatmak icin icimden geldi sadece yazdim üzülme 🤲🏻🌸
Hopmummir Hus4343 ikinci bir doktordan tekrarlamınızı tavsiye ederim geçenlerde bir arkadaşıma daha böle demişlerdi başka bir doktor daha gitti temiz çıktı siz içinizi temiz tutup dua edin.. İnşallah sağlıklı sıhaftlıdır. Bu arada yaşınız kaç 30 dan sonrada değerler yüksek çıkabiliyormuş
Hus4343 Hopmummir canım 14.hafta bittiği için testi tekrarlama şansı yok ama nifty testi varmış ondan yaptıracağım sanırım
strangelove Hus4343 nifty test prenatest diye de biliniyor. Bunu yaparsaniz 2li ve 4lu teste de gerek olmayacak sigorta karsilamiyor maalesef 2000le 4000 arasi bir ucreti var ama kesin sonu c veriyor. Hepimiz saglikla kucagimiza aliri umarim
Wonderanne Hus4343 bizim köyde birine de öyle dediler bebek sağlıklı doğdu down yok sadece biraz geç büyüdü böbrek sorunu var bu testler tanı için değil sadece risk hesaplar bence gönlünü ferah tut down cok nadir görülür ve bence Allah’ın imtihanı bilemezsiniz sabredin dua edin
35ebru Hus4343 ,kuzenim 3 lü yaptırdı orda bile sendrom dediler, sonucccc nur topu gibi sağlıklı….arkadaşıma sendromlu beyinde su var falan filan sonucccc saglikliiiiii…üzülme sadaka ver dua et ,sağlıklıdır bebeğin seninde inslalah