Kupik Kizlar 38+3 günlüğüm bugün çatı muanesi vardı ilk kez oldum biraz acılı geçti öğlen eve geldiğimden beri kan geliyor tabi doktorumu aradım o normal dedi ama ara arada ağrılarım oluyor yürürken zorlaniyorum bu durumu yaşayan yada daha sonrasında doğumu başlayan var mi acaba 🤲
Prenses39 Kupik bende geçen alttan muayene oldum su geldi sanmıştım su değilmişte neyse hani bir alet koyuyorlar muayene de o aleti çekince kanama oldu bende de enfeksiyon varmış o yüzden su gelmiş o kanama da aleti çıkarırken enfeksiyon olan yerleri acıttı biraz ondan olmuş bişey olmaz demişti
Aysenurr23 Kupik bende 37+5 im dün çatı muayenesi oldum ıkı dakıka sürüyo ama acılı oldu biraz kanama ılk gun gelebılır dedı doktorum ama ıkı uc gun devam ederse muhakkak bıldır dedı bende hıc kanama olmadı ama arkadasımın muayeneden sonra sancıları artmıs ve doguma gıtmişti sızinde agrınız kanamanız artarsa doktorunuza bıldırın muhakkak
Cemile_Besir Bende ilk çocuğumda sabah çatı muayenesi olmuştum akşama doğru kanamayla birlikte sancı başlayıp, sabahına prensesimi kucağıma almıştım. Pazartesi ikinci çocuğum için çatı muayenesine gideceğim ama acısından korkuyorum
Kupik Cemile_Besir valla benimde baya acıdı yaparken bide diğer eliyle karnıma bastirdiki sorma hele o elini içerden döndürmesi allahım ya 😤
Kupik Prenses39 sana alttan ultrosonlami baktı doktor canım çünkü çatı muanesi elle yapılıyor diye biliyorum
Kupik Aysenurr23 darısı bizlere olsun sancılar ara ara oluyor ağrılar da fazla kallay geçmedi ya 1 cm açıklık var demişti yarında gözlemleyim bakalim
Meltemkeskin 37+0 bugün çatı muayenesi oldum. 10 saniye falan sürdü sanırım. Rahatsız edici ama acılı değildi. Sancım kanamam olmadı. Bebek de doğum kanalında değilmiş zaten. Daha var galiba bizim doğuma 😊
Sny_hkn10 Kupik yaaa elinin ne kadarını kullanıyor çatı muaynesinde canım iki parmakla bakmıyor mu ayy ben bilmiyorum da çarşamba günü çatı muaynem var parmaktan daha fazlası giriyor mu afedersiniz ama
Prenses39 Kupik yok ultrason değil akşam acile gitmiştim hani plastik bir alet var içine onu yerleştiriyor bana ebe bakti
Kupik Sny_hkn10 valla nasıl soktuğunu görmedim tek bildiğim şey canımın çok yandığı ve birde elini dondur içinde kanıma bastırarak beynime kan damladı sandım bian